Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τον 2,5 ετών γιο του με μια αστεία φωτογραφία

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τον 2,5 ετών γιο του με μια αστεία φωτογραφία

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τον διόμιση ετών γιο του με μια αστεία φωτογραφία

Μια απολαυστική φωτογραφία με τον γιο του μοιράστηκε το απόγευμα της Κυριακής με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Ο καταξιωμένος σεφ, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του MasterChef 5, επισκέφτηκε τον λόφο του Στρέφη και απαθανάτισε τον γιο του ανάμεσα στα δέντρα. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς, που είναι γνωστός για το χιούμορ του, δεν δίστασε να τρολάρει τον διόμιση ετών γιο του για το κούρεμά του.

«Τέτοιες μέρες μπορεί να συναντήσετε κάτι ζωάκια που εύκολα τα μπερδεύεις με μαϊμουδάκια. Μοιάζουν να είναι κουρεμένα με τσάπα κ θυμίζουν playmobil που τρώνε περισσότερα μελομακάρονα από αυτά που τους αναλογούν. Ευγενική παράκληση. Μην τα ταΐσετε. PS: Επειδή μια μέρα θα μας ζητάει τα ρέστα, τον έχω ηχογραφήσει να αρνείται να κουρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά:
Ο γνωστός σεφ καλωσόρισε πρόσφατα και το νέο μέλος της οικογένειάς του. Πλέον ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του είναι γονείς της 5χρονης Αριάννας, του διόμιση ετών Κέντζι και της νεογέννητης κόρης τους.

https://www.instagram.com/p/CJT40-Zlzzr/
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ