Κώστας Δόξας: Εκτός YFSF μετά τις καταγγελίες σε βάρος του -«Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι»

Κώστας Δόξας: Εκτός YFSF μετά τις καταγγελίες σε βάρος του -«Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το YFSF, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από την πρώην σύζυγό του, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Κώστας Δόξας.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με πληροφοίρες, η κα. Δεληθανάση έχει κατα θέση μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή.

Παρότι ο Κώστας Δόξας αρνείται όσα του καταλογίζει η πρώην σύζυγός του, με ανακοίνωσή του δηλώνει πως αποχωρεί από το YFSF, όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος. Λίγο αργότερα και ο ANT1, επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από το σόου. Το κανάλι διευκρινίζει πως το επεισόδιο της Κυριακής έχει ήδη γυριστεί προφανώς προκειμένου να εξηγήσει την εμφάνιση του Κώστα Δόξα σε αυτό.

Η ανακοίνωση του Κώστα Δόξα

«Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ANT1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει».

anakoinwsi kostas doksasΗ ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Κώστα Δόξα
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους. Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS