Survivor: Η αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή για το φιλί με τον Γιώργο Κατσαούνη [Βίντεο]

Survivor: Η αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή για το φιλί με τον Γιώργο Κατσαούνη [Βίντεο]

Χαμό έχει προκαλέσει το νέο ειδύλλιο στο Survivor, όπου Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης έχουν έρθει πιο κοντά.


Οι δύο παίκτες, η Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και ο Γιώργος Κατσαούνης από τους Μαχητές έχουν έρθει πιο κοντά και χθες έπεσαν και τα πρώτα φιλιά, με τον καβγά που ξέσπασε στη συνέχεια στο Συμβούλιο του Νησιού να είναι πραγματικά τρικούβερτος.

Η Μυριέλλα Κουρεντή διατηρεί δεσμό εδώ και λίγο καιρό με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό, ο οποίος μίλησε στο «HELLΟ» για την αγαπημένη του, ενώ σχολίασε και το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον γοητευτικό Μαχητή.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες.

Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Λυγνός.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο».

Τι συνέβη χθες στο Survivor 2022 με την Μυριέλλα και τον Γιώργο
Το ενδιαφέρον του Γιώργου Κατσαούνη για την Μυριέλλα Κουρεντή έχει εκδηλωθεί εδώ και κάποιες ημέρες και χθες, σε μια στιγμή που στην πισίνα, μετά τη νίκη των Μαχητών, είχαν μαζευτεί οι παίκτες και των δύο ομάδων, οι δυο τους φάνηκε να έρχονται πιο κοντά με τον 27χρονο να φιλά την ηθοποιό.

Ο ίδιος αργότερα σε συνέντευξη που έδωσε είπε πως φοβήθηκε μήπως φάει κανένα χαστούκι αλλά τελικά τη γλίτωσε καθώς και ότι θα το ξαναέκανε.

Η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε όταν οι συμπαίκτες της άρχισαν να λένε on air ότι ερωτοτροπεί. Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 2022 επικράτησε πανικός, καθώς ο καβγάς ήταν έντονος με τους συμπαίκτες της Μυριέλλας να ξεφεύγουν από τα όρια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ