Λαβ Σόρρυ: «Σάκης» και «Λίλη» ξανά μαζί μετά από 26 χρόνια! Ο διάλογος στον «αέρα»

Λαβ Σόρρυ: «Σάκης» και «Λίλη» ξανά μαζί μετά από 26 χρόνια! Ο διάλογος στον «αέρα»

Ήταν το 1994 όταν ο Τάσος Χαλκιάς μας συστήθηκε ως Σάκης ο υδραυλικός και γνώρισε την γιατρό Λίλη στο Λαβ Σόρρυ.

Ο παράφορος έρωτας τους κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με ρεκόρ τηλεθέασης. Και μπορεί από τότε να έχουν περάσει 26 χρόνια και οι δύο ηθοποιοί να παραμένουν πιστοί στον χώρο της υποκριτικής, όμως τηλεοπτικά δεν τους έχουμε δει ξανά μαζί.

Ετσι λοιπόν ο Τάσος Χαλκιάς και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναβίωσαν τον ερωτά του στο πλατό του The 2Night Show και θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην κωμική σειρά του Mega αλλά και πόσο άλλαξαν έκτοτε οι ζωές τους. Μάλιστα, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε πως είχε θυμώσει με δημοσιεύματα της εποχής που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μια φήμη που δεν ίσχυε.

Φυσικά δεν δίστασαν να απαντήσουν και στο αν θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο remake του «Λοβ Σόρρυ» αν και εφόσον γινόταν.

«Δεν θα έκανα ξανά το "Λοβ Σόρρυ" γιατί αν αυτός ο ρόλος ήρθε σε μένα και πέρασε στον κόσμο, συνέβη λόγω της συγκεκριμένης εποχής. Βασιζόταν σε κάποιες αξίες που δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει το φιλότιμο ή υπάρχει πολύ περιορισμένο. Δεν αποτελεί το φιλότιμο πρότυπο για κάποιον άνθρωπο. Συνοδεύεται με το ότι είσαι χαζός ή γραφικός ή βλάκας. Με αυτή την έννοια δεν στέκει εκείνο το άτομο. Ένα άλλο άτομο που να ταιριάζει στην εποχή δεν έχει νόημα να είναι ο Σάκης ο υδραυλικός, έστω και συνταξιούχος» απάντησε ο Τάσος Χαλκιάς σχολιάζοντας ωστόσο πως θα μπορούσε να συμμετάσχει σε ένα remake της σειράς «Χάι Ροκ» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δείτε όλα όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του Λαβ Σόρρυ:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS