Λιάγκας: Η αναφορά στον θάνατο του πατέρα του - «Πήγαινα πάνω από τον τάφο και του μιλούσα»

Λιάγκας: Η αναφορά στον θάνατο του πατέρα του - «Πήγαινα πάνω από τον τάφο και του μιλούσα»

Μία αναφορά στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2016, έκανε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι μετά τον θάνατο του πατέρα του, πήγαινε καθημερινά στο νεκροταφείο, μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αλλά ότι τον κουβαλά στην ψυχή του.

«Θα σας πω κάτι από προσωπικό μου βίωμα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, τις πρώτες ημέρες πήγαινα πάνω από τον τάφο και του μιλούσα. Μιλούσαμε, καθόμασταν μαζί, παρέα… Το έκανα για καιρό αυτό. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά είναι μέσα μου. Είναι στο μυαλό μου. Δεν ξαναπήγα ποτέ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τι σημαίνει ότι ήμουν καλός γιος όταν πήγαινα κάθε μέρα και μετά από μήνες, όταν κατάλαβα ότι ο πατέρας μου είναι μέσα μου και μπορούσα να του μιλήσω και στο σπίτι, έγινα κακός γιος; Δεν ξαναπήγα ποτέ, μα ποτέ στο νεκροταφείο» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, στη συνέχεια και με αφορμή το γεγονός ότι το οστεοφυλάκιο της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλη έχει να πληρωθεί αρκετά χρόνια, ανέφερε: «Ο καθένας βιώνει την απώλεια και το πώς είναι όταν χάνει έναν δικό του άνθρωπο, το χειρίζεται προσωπικά. Ας μην κατηγορήσουμε τα παιδιά της Μαλβίνας, που δεν πήγαν να πληρώσουν».

 

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS