Mad Clip - Ο παππούς του τράπερ καταγγέλλει: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του

Mad Clip - Ο παππούς του τράπερ καταγγέλλει: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του

Νέα διάσταση στον θάνατο του Mad Clip δίνει ο παππούς του δημοφιλούς τραγουδιστή τονίζοντας πως ο ίδιος πιστεύει πως το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού του.


«Ήταν από τους καλούς οδηγούς», ανέφερε ο παππούς του Mad Clip μιλώντας στον ALPHA το πρωί της Δευτέρας.

«Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα.

Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια», είπε.

Συνέχισε δε λέγοντας πως: «Δεύτερον όσον αφορά τον εγγονό μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του.

Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ