Μάγισσα: Δίχασε το τέλος της σειράς - Τα σχόλια στο Twitter

Μάγισσα: Δίχασε το τέλος της σειράς - Τα σχόλια στο Twitter

Η «Μάγισσα» έριξε αυλαία το βράδυ της Δεύτερας 15 Απριλίου με το φινάλε στις ζωές των ηρώων να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα social media.

Το βασανιστικό τέλος της Θεοφανώς είναι από τις εξελίξεις που δίχασαν το τηλεοπτικό κοινό και σχολιάστηκε αρκετά στο Twitter.

Στην υπόθεση του τελευταίου επεισοδίου, Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί. Ο Τζανής έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ ο κόσμος γύρω και μέσα του γκρεμίζεται συθέμελα.Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος καλούνται να πληρώσουν βαρύ τίμημα για τα λάθη τους. Το καλό και το κακό συγκρούστηκαν για την τελική επικράτηση και η επόμενη μέρα σήμανε μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.


Από τη μία πλευρά, οι ερμηνείες των ηθοποιών απέσπασαν θετικά σχόλια, αλλά το σενάριο δεν άρεσε σε όλους. «Καλή χρυσή η σειρά, αλλά το τελευταίο επεισόδιο ήταν σαν να γράφτηκε στο πόδι» έγραψε τηλεθεατής στο Twitter. Όσο για τις ερμηνείες που συγκίνησαν περισσότερο το κοινό, ήταν αυτές του Τάσου Νούσια και του Αναστάση Ροϊλού.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ