H 66χρονη Μαντόνα ποζάρει μόνο με τα μαύρα εσώρουχά της

H 66χρονη Μαντόνα ποζάρει μόνο με τα μαύρα εσώρουχά της

Προκλητική για άλλη μία φορά, είναι η Μαντόνα που πόσταρε φωτογραφίες με τα μαύρα, δαντελωτά εσώρουχά της.

Η 62χρονη βασίλισσα της ποπ, η οποία διαθέτει 42,9 εκατομμύρια οπαδούς στα social media, πόσταρε φωτογραφίες της με σέξι εσώρουχα, γράφοντας στη λεζάντα: «Και τώρα για μια στιγμή αυτοστοχασμού…Μαντάμ Χ».

Στις 3 selfies που ανάρτησε, η Μαντόνα ποζάρει με σέξι μαύρα δαντελωτά εσώρουχα με άσπρες λεπτομέρειες και ζαρτιέρες, με το λουκ να συμπληρώνει ένα μαύρο τζόκεϊ καπέλο και ένα χρυσό κολιέ. Φυσικά, οι φωτογραφίες της συγκέντρωσαν θετικά σχόλια από τους διάσημους φίλους της, όπως η ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, τον CCO του οίκου Burberry, Ρικάρντο Τίσι και τον φημισμένο φωτογράφο Μερτ Άλας.

Μια δύσκολη χρονιά για την Μαντόνα
Η Μαντόνα έχει περάσει τους τελευταίους δύο μήνες ολοκληρώνοντας την νέα επεξεργασία του «Madame X Tour», η οποία λέγεται ότι προορίζεται για μια ειδική έκδοση στο Netflix ή στο Blu-ray. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η διάσημη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να διακόψει νωρίς την 11η περιοδεία της στον κόσμο, ενώ νωρίτερα είχε ακυρώσει 14 παραστάσεις σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική λόγω των παρατεταμένων τραυματισμών της στο γόνατο και το ισχίο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS