Μαρία Γεωργιάδου για Στράτο Τζώρτζογλου: «Ο τρόπος που τον βλέπω τώρα δεν είναι ο ίδιος με όταν παντρευτήκαμε»

Μαρία Γεωργιάδου για Στράτο Τζώρτζογλου: «Ο τρόπος που τον βλέπω τώρα δεν είναι ο ίδιος με όταν παντρευτήκαμε»

Για τον γιο της, Αλκιβιάδη και τον πρώην σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου, μίλησε η Μαρία Γεωργιάδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες», ενώ αποκάλυψε, πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση, όταν το παιδί της δέχτηκε bullying από άλλα παιδιά στο σχολείο.

«Πάντα αγαπούσα την οικογένεια και μεγάλωσα σε μία οικογένεια που μαζευόμασταν πάντα τις Κυριακές. Δεν μπήκα ποτέ στο δίλημμα "καριέρα ή οικογένεια", απλώς χρειάζεται το παιδί να έρθει την κατάλληλη στιγμή, να είσαι έτοιμη σαν μαμά να του προσφέρεις αυτά που πρέπει», είπε αρχικά η ηθοποιός και παραδέχτηκε ότι: «Θα ήθελα πολύ να έχω αδέρφια και περισσότερα παιδιά, αλλά εντάξει έρχονται έτσι τα πράγματα που πρέπει να τα δέχεσαι».

Στη συνέχεια, η Μαρία Γεωργιάδου σχολίασε το αν είναι εφικτός ο συνδυασμός καριέρας και δημιουργίας οικογένειας, λέγοντας: «Έχω δει ανθρώπους να κάνουν πολύ νέοι παιδί και να τα καταφέρνουν σε ότι κάνουν. Έχω δει και το αντίθετο, να σταματάει μια πορεία επειδή υπάρχει μια οικογένεια. Θεωρώ πως εγώ κράτησα μια ισορροπία σε αυτό».

Για τον γιο της Αλκιβιάδη, η Μαρία Γεωργιάδου είπε: «Είναι 24, πλέον είναι αυτοδύναμος αποφασίζει για τη ζωή του. Περάσαμε πολύ όμορφα τις εφηβείες δεν είχαμε προβληματική εφηβεία, μιλούσαμε πάντα όπως και τώρα. Δείχνουμε εμπιστοσύνη». Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε, ότι ο γιος της υπέστη bullying και όταν χρειάστηκε να το αντιμετωπίσει, προσέγγισε τόσο τη δασκάλα του όσο και τους γονείς ορισμένων παιδιών.

Για τον Στράτο Τζώρτζογλου σχολίασε: «Η αγάπη και ο έρωτας δεν είναι πάντα τα ίδια. Δηλαδή ο τρόπος που τώρα βλέπω τον Στράτο δεν είναι ο ίδιος με τον τρόπο που τον έβλεπα όταν παντρευτήκαμε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS