Μαρία Ιωαννίδου: «Είχαμε 3 μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη» [βίντεο]

Μαρία Ιωαννίδου: «Είχαμε 3 μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη» [βίντεο]

Την άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού η Μαρία Ιωαννίδου.Η ηθοποιός μίλησε αρχικά για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και εξέφρασε την στεναχώρια αλλά και την διαφωνία για τον τρόπο διαχείρισης του θέματος.

«Είμαι πάρα πάρα πάρα πολυ θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων όλων αυτών. Λυπημένη, πονεμένη, το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Δεν είναι όλο το θέατρο βρώμικο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ, είναι άλλο αυτό και άλλο η παρενόχληση», δήλωσε και συνέχισε:

«Έχω συνεργαστεί με επίμαχο τηλεοπτικό πρόσωπο. Είναι πολύ γυναικάς, μην το ποινικοποιήσουμε όμως αυτό. Στο κάτω κάτω ωραία γυναίκα ήμουν. Με φλέρταρε, είδε ότι δεν ανταποκρίθηκα, συνεργαστήκαμε στην πορεία και γίναμε φίλοι».

Στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε τον άγνωστο δεσμό που διατηρούμε με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, η γνωριμία μας έγινε στο “Τρεις Εξαμαρτείν” του Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξαναφλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Περίπου τρεις μήνες. Από εδώ και μπρος παιδιά όμως στα δικαστήρια. Φτάνει πια, δεν είναι έτσι το θέατρο. Μπορεί να μην γίνονται αυτά πλέον δημόσια και να γίνονται στα δικαστήρια; Μην πληγώνουμε το θέατρο, αιμοραγγεί», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS