Μαρία Καρρά: Νέα ζωή για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα - Ξανά ερωτευμένη, θα συνεχίσει τη ζωή της στο Μαϊάμι

Μαρία Καρρά: Νέα ζωή για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα - Ξανά ερωτευμένη, θα συνεχίσει τη ζωή της στο Μαϊάμι

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά ζει πλέον εκτός Ελλάδας και φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να είναι ξανά ερωτευμένη και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της.

Η Μαρία Καρρά επέλεξε να συνεχίσει τη ζωή της στο Μαϊάμι. Ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, με τη Μαρία Καρρά να αποφασίζει για τη μετεγκατάστασή της.

Η 45χρονη Μαρία Καρρά θα λάβει και ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, τα οποία φθάνουν τα 17, βάσει της διαθήκης του άνδρα της.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Τράγκας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η γνωριμία με την τρίτη του σύζυγο, Μαρία Καρρά, είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά. Η Μαρία Καρρά είναι δημοσιογράφος και μάλιστα έκανε ρεπορτάζ στις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα.

Ο αείμνηστος δημοσιογράφος είχε γοητευτεί πάρα πολύ από τη Μαρία Καρρά και ήταν μαζί για 22 χρόνια.

«Ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου, ήμουν διευθυντής, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα. Και της είπα: ‘’γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα, αυτή την περιπέτεια που λέγεται δημοσιογραφία και δεν με παντρεύεσαι;’’. Και μου λέει ''είστε τρελός κύριε''», δήλωνε ο Γιώργος Τράγκας.

«Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές» είχε πει. Είχαν κάνει έναν πολιτικό γάμο, έναν θρησκευτικό και ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας το 2019. Η τελετή έγινε τον Απρίλιο του 2019 σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας με… παπά τον «Έλβις Πρίσλεϊ». Οι δυο τους ήταν αχώριστοι, καθώς η εντυπωσιακή Μαρία Καρρά βρισκόταν δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, από την οποία, σύμφωνα με τη διαθήκη που είχε συντάξει στο Μονακό, η Μαρία Καρρά παίρνει το 35%.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΙ, είναι πως η χήρα του Τράγκα είναι ξανά ερωτευμένη και έτοιμη να ξεκινήσει μία καινούρια ζωή.

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Στο φως είχε έρθει πριν από λίγο καιρό η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα. Τι κληροδοτεί στη σύζυγο του, Μαρία Καρρά και στους δυο γιους του, Γιάννη και Φρέντυ από την αμύθητη περιουσία του;

Στις 15 σελίδες της ξετυλίγεται μέρος μόνο της τεράστιας περιουσίας Τράγκα, το οποίο ο δημοσιογράφος και εκδότης περιγράφει σε ποια άτομα θέλει να καταλήξει. Πρόκειται για συγκεκριμένα αποκτήματα, κινητά και ακίνητα, τα οποία κληροδοτεί στη σύζυγό του Μαρία Καρρά και τους δύο γιους του Γιάννη και Φρέντι Τράγκα.

Η διαθήκη του δεν περιλαμβάνει το σύνολο των ακινήτων που έχουν προκύψει σε Ελλάδα και εξωτερικό όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις για την τεράστια περιουσία του εκλιπόντος, αλλά και τις ράβδους χρυσού που εντοπίστηκαν στο εξωτερικό, αξίας τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ.

Ο Μπάμπης Καούκης, Γενικός Σύμβουλος Ομοσπονδίας Εφοριακών, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόσθεσε ότι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι σε διερεύνηση από την Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, που ίσως κρατήσει μέχρι και δύο χρόνια, κανείς δεν μπορεί να πάρει τίποτα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι αν βρεθεί ότι αποκτήθηκαν με «μαύρο χρήμα» τότε θα τα πάρει το Δημόσιο ή εάν είναι… καθαρά, τότε μπορούν οι κληρονόμοι να τα πάρουν και να τα πουλήσουν ή να τα κάνουν ό,τι θέλουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όμως και το σχόλιό του πως οι ράβδοι χρυσού που είναι σε θυρίδα και αρκετά ακίνητα είναι εκτός διαθήκης και είναι περίεργη ιστορία, καθώς τα είχε αγοράσει μέσω… Παναμά και αυτά θα διανεμηθούν στους κληρονόμους μέσω των μετοχών και όχι της κληρονομίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS