Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά με το στήθος μου - Στα 16 μου πήγα σε γιατρό για να το κόψω»

Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά με το στήθος μου - Στα 16 μου πήγα σε γιατρό για να το κόψω»

Η Μαρία Σολωμού απάντησε σε ένα μήνυμα που έλαβε από μια κοπέλα, η οποία της εξέφρασε τις ανασφάλειες που νιώθει για το σώμα της, εξαιτίας των «τέλειων» φωτογραφιών που βλέπει στα social media.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε τότε, πως κι η ίδια σε ηλικία 16 ετών, ένιωθε άσχημα για το σώμα της και συγκεκριμένα, για το στήθος της.

Μικρή είχα πολύ στήθος

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουμε όλοι τον ίδιο πωπό ή το ίδιο στήθος. Θυμάμαι πως όταν ήμουν μικρή, επειδή είχα πολύ στήθος -μη με βλέπετε τώρα- ένιωθα τόσο άσχημα. Εκείνη την εποχή πρέπει να ήμουν εγώ και άλλες δύο με τέτοιο στήθος. Ένιωθα τόσο μειονεκτικά, είχα πάει σε γιατρό στα 16 μου για να το "κόψω"», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Ύστερα καταλαβα ότι άλλες ζήλευαν εμένα

Όπως εξήγησε, ο γιατρός δεν δέχτηκε να προχωρήσει στην επέμβαση. «Μου είπε ο γιατρός "πήγαινε 19 κι αν δεν σου αρέσει, θα στο κόψω εγώ". Ένιωθα σαν να είμαι άλλη τόση, σαν αγελάδα ένιωθα. Ήταν δική μου εκτίμηση, χωρίς το TikTok κι αυτά. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι οι άλλες ζήλευαν εμένα, έπρεπε εγώ να σταματήσω εκείνες. Πέρασαν χρόνια», εξηγεί.

Όχι αισθητικές επεμβάσεις σε νεαρές ηλικίες

Τέλος, τόνισε πως κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύονται οι αισθητικές επεμβάσεις σε τόσο νεαρές ηλικίες. «Όταν ήμουν 22 χρονών, δεν είχα ασχοληθεί ακόμα με το πώς είμαι ακριβώς και τι πάει να πει περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Κανονικά, έπρεπε 22 χρονών να απαγορεύεται. Να πας να κάνεις τι; Baby botox; Εγώ έκανα στα 40 μου και δεν μου άρεσε. Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι έτσι; Είναι ωραίο; Το θεωρώ κάκιστο», σημειώνει η Μαρία Σολωμού.

Έχω κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση

Τέλος, συμπλήρωσε: «Όταν έβγαλα πριν δύο χρόνια τη φωτογραφία χωρίς ρετούς και μακιγιάζ, που ήμουν με τα εσώρουχα, για να δείξω ότι όλα τα σώματα δεν είναι τέλεια, οι μισοί πέσανε να με φάνε. Για εμένα είναι ατέλειες αυτές. Το να έχω κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση» είπε στο τέλος τέλος η Μαρία Σολωμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS