Μαρία Σολωμού: Εχει γενέθλια και κάνει χιούμορ για την ηλικία της -Η φωτό με την τούρτα της

Μαρία Σολωμού: Εχει γενέθλια και κάνει χιούμορ για την ηλικία της -Η φωτό με την τούρτα της

Η Μαρία Σολωμού έχει τα γενέθλιά της και το αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

H ηθοποιός έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram για την ηλικία της αποκαλύπτοντας πως γίνεται 32! Στην πραγματικότητα, η Μαρία Σολωμού κλείνει 46 χρόνια ζωής, γεγονός, βέβαια, που δεν φαίνεται καθόλου, καθώς η ίδια έχει άριστη σχέση με τον χρόνο.

«Χρόνια μου καλά!!!! Πολύ χαρά και ευγνωμοσύνη για όλες τις ευχές σας και όλα τα φιλαράκια μου που με γιόρτασαν!!!! Σας αγαπώ!!! Ξέρετε εσείς!!!» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου κρατάει την τούρτα των γενεθλίων της.

Η γενέθλια τούρτα της έχει πλάκα καθώς φαίνεται ένα κοριτσάκι καρτούν που έχει τα ίδια μαλλιά με εκείνη.

Στη συνέχεια δημοσίευσε μία φωτογραφία της μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη, όπου θα παρουσιάσουν όλες μαζί μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο από την συχνότητα του Μega.

«Κοριτσιαααααα, πάμεεεεεεεεε!!!!! Σας σιχαίνομαι επίσημα!» σημείωσε με χιούμορ στο προφίλ της.

Με την σειρά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Μαρία Σολωμού, σημειώνοντας: «Μαράκι, σήμερα που κλείνεις τα 32 σου εύχομαι όλα τα καλά του Θεού! Με αγάπη, υγεία και επιτυχίες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ