Μαριάντα Πιερίδη: Επιχειρηματίας ήθελε να πάρω το μεροκάματο μόνη μου από την τσέπη του [Βίντεο]

Μαριάντα Πιερίδη: Επιχειρηματίας ήθελε να πάρω το μεροκάματο μόνη μου από την τσέπη του [Βίντεο]

Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο επιχειρηματία, που όπως είπε «ήθελε να πάρω το μεροκάματο μόνη μου από την τσέπη του» - «Έχω προδοθεί πολλές φορές στη δουλειά, μου έχουν χαμηλώσει το μικρόφωνο από κόμπλεξ».


Η Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία το τελευταίο διάστημα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του τραγουδιού αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Είναι δύσκολο να τα βάλεις με τη νύχτα
«Υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού κακοποιητικές συμπεριφορές. Το κίνημα metoo δεν εκδηλώθηκε στο χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολο να τα βάλεις με τη νύχτα. Διευθυντής δισκογραφικής μού πρότεινε να πάμε για φαγητό. Αρνήθηκα και μου είπε πως δεν θα κάνω καριέρα στο τραγούδι».

Η τελευταία μέρα στο τραγούδι
«Τη μόνη φορά που με είδε ο σύζυγός μου στο μαγαζί που τραγουδούσα ήταν και η τελευταία μου μέρα στο τραγούδι. Ο επιχειρηματίας μού έφερε το μεροκάματό μου και ήθελε να το πάρω μόνη μου από την τσέπη του. Έγινε χαμός στο καμαρίνι και σταμάτησα. Σε άλλο μαγαζί, έχω κρύψει κοπέλα στην ντουλάπα μου γιατί την έψαχνε ο επιχειρηματίας», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Μου έχουν χαμηλώσει το μικρόφωνο
«Έχω προδοθεί πολλές φορές στη δουλειά, μου έχουν χαμηλώσει το μικρόφωνο από κόμπλεξ. Ο καλλιτέχνης που μου χαμήλωνε το μικρόφωνο είχε σχέσεις με τους ανθρώπους της επιχείρησης και δεν μπορούσα να μιλήσω. Έδωσα το χαμηλωμένο μου μικρόφωνο σε καλεσμένη τραγουδίστρια και την άλλη μέρα με έβριζε γιατί νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες».

Ήρθαμε πρόσφυγες από την Κύπρο
«Μεγάλωσα στερητικά γιατί ήρθαμε πρόσφυγες από την Κύπρο. Δούλευα από μικρή και παράλληλα πήγαινα στο ωδείο. Ό,τι κατάφερα στη ζωή μου το κατάφερα μόνη μου. Όταν ήρθαμε από την Κύπρο δεν είχαμε να φάμε», είπε κλείνοντας η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ