Συγκλόνισε η Μαρίνα Λαμπροπούλου: Όταν πέθανε ο πρώην σύζυγος μου τον είχε βρει νεκρό ο γιος μου

Συγκλόνισε η Μαρίνα Λαμπροπούλου: Όταν πέθανε ο πρώην σύζυγος μου τον είχε βρει νεκρό ο γιος μου

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης (26/01/2022).

Η χορεύτρια και κριτής του DWTS μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γάμο της που την έκανε να μετακομίσει στην Καβάλααλλά και τους λόγους για τους οποίους ξαναγύρισε στην Αθήνα μετά τον θάνατο του συζύγου της.

«Γνωριστήκαμε εδώ, αγαπηθήκαμε και λόγω διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος και αποφάσισα να ακολουθήσω. Πήγα κοντά, στην Καβάλα. Είχα τη σχολή μου στην Νέα Σμύρνη και την κρατάω ένα χρόνο», είπε.

«Το έκανα κι αυτό. Ήταν πρωτόγνωρο αλλά ζούσα τόσο όμορφα. Ζούσα πάνω στη θάλασσα, έφτιαξα δύο σχολές χορού. Ανεβοκατέβαινα στην Αθήνα, είχα γονατίσει. Όταν ήρθε και ο γιος μας αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα».

Ο τραγικός τρόπος που βρέθηκε νεκρός ο σύζυγός της
«Το 2016 φεύγει από τη ζωή ο άνδρας μου. Είχαμε χωρίσει. Ο γιος μου ήταν 6 χρονών», ανέφερε και αποκάλυψε ότι ο μικρός βρήκε νεκρό τον μπαμπά του στο κρεβάτι του στην ξένη χώρα όπου ζούσε.

«Τη στιγμή που άκουσα κάτι τόσο βαρύ κατέρρευσα. Το πρώτο που σκέφτηκα βέβαια ήταν το παιδί μου γιατί ήταν μόνο του σε μια ξένη χώρα βλέποντας αυτή την εικόνα. Δύσκολα περάσαμε, δύσκολα περνάμε. Προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε πραγματάκια ψυχικά αλλά λόγω του ότι είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι -προσπαθώ το γκρι να το κάνω έστω λίγο προς το ροζ- και να του περνώ αυτήν την θετική ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός».

«Το 2018 αποφάσισα να επιστρέψω στην Αθήνα. Απλά ένιωθα ξένη στην Καβάλα. Στην Αθήνα γεννήθηκα, μεγάλωσα. Στην Καβάλα πήγα για έναν σκοπό και ξαναέχτισα τη σχολή μου στη Νέα Σμύρνη», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS