Μαρίνα Πατούλη: Απαντά γιατί δεν πήγε στα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη – Θα δούμε αν θα βάλω ξανά υποψηφιότητα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία απάντησε για τον Γιώργο Πατούλη, αλλά και το λόγο που δεν παρευρέθηκε στα γενέθλιά του.

«Ξεκινήσαμε μαζί με τον Βλάσση Χολέβα και προχωράμε μαζί κι έχει ενταχθεί στην ομάδα μας και ο Λάκης Γαβαλάς. Ο χώρος της πολιτικής είναι ανδροκρατούμενος, αλλά αν θέλεις να γίνει κάτι πράξη, όπως έλεγε η Θάτσερ, ανάθεσέ το σε μια γυναίκα.

Θα δούμε αν θα βάλω ξανά υποψηφιότητα. Φοβάμαι το σκοτάδι, τη διπροσωπία και τους σκοτεινούς ανθρώπους. Όλοι έχουμε νιώσει προδομένοι, αλλά αυτό μου δίνει δύναμη» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Γιατί δεν πήγε στα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε έναν άνθρωπο που έχουμε διάγει μια ζωή 35 ετών, να του ευχηθώ να είναι υγιής, χαρούμενος, πάντα με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς. Έλαβα ένα μαζικό μήνυμα να πάω στα γενέθλιά του, όπως έστειλε σε φίλους και υποστηρικτές.

Θα ήθελα πολύ παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, όμως, ίσως αυτή δεν ήταν κοινή μας επιθυμία. Θέλω να νιώθει χαρούμενος με την παρουσία μου, αντιλήφθηκα όμως από το τηλεφώνημα ότι υπήρχαν κάποιες δυσχέρειες και γι’ αυτό δεν παρευρέθηκα».

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS