Μαρίνα Πατούλη: «Έκλεψε την παράσταση» με το πουπουλένιο φόρεμα το βράδυ της Ανάστασης στη Μύκονο

Μαρίνα Πατούλη: «Έκλεψε την παράσταση» με το πουπουλένιο φόρεμα το βράδυ της Ανάστασης στη Μύκονο

Σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις, κάτι που έκανε για μία ακόμη φορά! Ο λόγος για την Μαρίνα Πατούλη, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα το βράδυ της Ανάστασης στην Μύκονο.

Φορώντας κοντό ροζ πουπουλένιο φόρεμα και ασορτί μπότες έκανε πραγματικά τους πάντες να την κοιτάνε! Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής ήταν single, τουτέστιν δεν συνοδευόταν από τον Βλάση Χολέβα, και παρακολούθησε την Ακολουθία μαζί με τους επισήμους.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», η φιλόλογος απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τις φήμες για το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Βλάσση Χολέβα.

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία. Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Στη συνέχεια οι δύο παρουσιαστές ρώτησαν επίμονα τη φιλόλογο προσπαθώντας να εκμαιεύσουν μια πιο ξεκάθαρη απάντηση. Τότε εκείνη απάντησε: «Εγώ δεν ήρθα εδώ να μου κόψεις την τύχη. Είμαι ελεύθερη, χαρούμενη… Είμαι καλά. Μετά από χρόνια οποιαδήποτε ανατροπή είναι επώδυνη. Όμως, η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή. Ο Βλάσσης Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, πολύ γοητευτικός, πολύ ευφυής, με αίσθηση του χιούμορ, γελάμε πολύ, περνάμε υπέροχα… Είμαστε πάρα πολύ καλά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ