Το θρυλικό κοστούμι της Μάρθας Καραγιάννη -Όταν βγήκε με λίγα φτερά στα επίμαχα και έγραψε ιστορία [βίντεο]

Το θρυλικό κοστούμι της Μάρθας Καραγιάννη -Όταν βγήκε με λίγα φτερά στα επίμαχα και έγραψε ιστορία [βίντεο]

Πικάντικο πρόσωπο, εκπληκτικό κορμί, απίθανη κίνηση, η Μάρθα Καραγιάννη έγραψε τη δική της ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο.

«Η Ζωή έτρωγε ό,τι ήθελε, εγώ δεν έτρωγα τίποτα πριν το γύρισμα» έλεγε σε συνέντευξή της όταν τη ρωτούσαν για την καλλίγραμμη σιλουέτα της με τα εντυπωσιακά κοστούμια των μιούζικαλ και τα μαγιό.

Διάφανα πέπλα, μικροσκοπικά μπικίνι, η Μάρθα Καραγιάννη φόρεσε από τα πιο εντυπωσιακά και σέξι ρούχα στον ελληνικό κινηματογράφο χωρίς ούτε μία στιγμή να φανούν φθηνά και προκλητικά.

Η Μάρθα Καραγιάννη εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις της

Ένα από τα ωραιότερα και τα πιο εντυπωσιακά κοστούμια που φόρεσε η Μάρθα Καραγιάννη ποτέ στον ελληνικό κινηματογράφο ήταν στην ταινία «Οι κληρονόμοι».

Ένα κοστούμι που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη από τον σκηνοθέτη της ταινίας Γιάννη Δαλιανίδη.

Η Μάρθα Καραγιάννη με μπόα

Είναι η σκηνή που η Μάρθα Καραγιάννη, η μία εκ των τριών κληρονόμων, πρέπει να αποκαλύψει την ταυτότητά της ότι χορεύει σε νυχτερινό κέντρο και εμφανίζεται σχεδόν γυμνή, με μπόα από φτερά και πούπουλα να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Με ένα αισθησιακό ταγκό η Μάρθα Καραγιάννη λικνίζεται αισθησιακά, υπό τις οδηγίες του χορογράφου της Μανώλη Κατρινού.

Η συγκεκριμένη σκηνή απαιτούσε ένα εντυπωσιακό ρούχο, μέχρι λίγες ώρες πριν το γύρισμα το ρούχο δεν είχε βρεθεί, όταν ο Γιάννης Δαλιανίδης σκέφτηκε κάτι απλό, σέξι, φθηνό, που να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη.

Η Μάρθα Καραγιάννη λικνίζεται σε ρυθμούς τάνγκο

Με δύο βεντάλιες και λίγα φτερά και πούπουλα έφτιαξε το πλέον τολμηρό κοστούμι του ελληνικού σινεμά για τη Μάρθα Καραγιάννη. Όπως αναφέρει το ellinikoskinimatografos, με μια ειδική κόλλα ο Γιάννης Δαλιανίδης αυτοσχεδίασε. Τοποθέτησε τα πούπουλα πάνω στο κορμί της Μάρθας Καραγιάννη και η σκηνή γυρίστηκε μια και έξω, με την αγωνία μην ξεκολλήσει κάποιο από τα φτερά. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Μάλιστα, ο Κώστας Βουτσάς αναφωνεί: «Πρώτη φορά βλέπω τόσο ωραίο κοτόπουλο». Δείτε τη σκηνή από την ταινία «Οι κληρονόμοι».

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 83 χρόνων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS