MasterChef 2022: Έξαλλος ο Βασίλης Μπόλλος με τον Γιάννο Σδούγκα -Τα «γαλλικά» μπροστά στην κάμερα

MasterChef 2022: Έξαλλος ο Βασίλης Μπόλλος με τον Γιάννο Σδούγκα -Τα «γαλλικά» μπροστά στην κάμερα

Μετά το τέλος της ομαδικής οι δύο ομάδες συνάντησαν τους κριτές του MasterChef 2022 με τους κόκκινους να εξασφαλίζουν άλλη μια νίκη.

Εκεί οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, ρώτησαν τον Γιάννο Σδούγκα για τις αλλαγές που έκανε λίγο πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας.

«Ο Τζόναθαν έχει μια μεγάλη μαγειρική βαλίτσα. Η Φανή είναι καλά στους Μπλε, γι’ αυτό και την αφήσαμε εκεί. Το έκανα για να δημιουργήσω ένταση στην αντίπαλη ομάδα. Βέβαια, ήθελα να δώσω και μια δεύτερη ευκαιρία και στον Δημήτρη», είπε ο Γιάννος για τις αποφάσεις του.

Τα λεγόμενα του Γιάννου έκαναν έξαλλο τον Βασίλη Μπόλλο, ο οποίος είπε στην κάμερα σε έντονο ύφος: «Όταν ξέρεις ότι έχει τσακωθεί με όλους και λες στέλνω τον Μπόμπαινα για να κερδίσει η ομάδα, είναι σαν να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου. Και να λέμε εμείς μπράβο τον Γιάννο που μας βοηθάς. Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα; Έβαλα τον Μπόμπαινα αρχηγό για να σας τα κάνει π@υτ@ν@. Ωραία. Στέλνω τη Φανή για να σας τα κάνει κι αυτή π@υτ@ν@, ρε φίλε. Τι θα τους έλεγα; Στέλνω τον Μπόμπαινα αρχηγό για να κερδίσετε;».

Γιατί ο Γιάννος έκανε έξαλλη την Μπλε ομάδα του MasterChef 2022

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σδούγκας ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας είχε κάποια προνόμια.

Συγκεκριμένα μπορούσε να πάρει έναν ή δύο παίκτες από την Μπλε ομάδα και να δώσει έναν ή δύο από τη δική του ομάδα, την Κόκκινη, και να ορίσει εκείνος τον αρχηγό της Μπλε ομάδας, η οποία δεν είχε αρχηγό.

Τελικά ο Γιάννος Σδούγκας ανακοίνωσε πως από την Κόκκινη ομάδα φεύγει η Φανή και γυρνάει ο Τζόναθαν ενώ αποφάσισε πως αρχηγός των Μπλε θα είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή αλλιώς Μπόμπαινας.

Με αυτή την απόφαση η Μπλε ομάδα ξεσηκώθηκε και έγινε έξαλλη, καθώς ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχει γίνει «persona non grata». Πολλοί θεωρούν πως έχει έντονη και προκλητική συμπεριφορά, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες οι χρήστες του twitter τον ανακήρυξαν ως τον πιο αντιπαθή παίκτη για φέτος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ