MasterChef 2022: Το σχόλιο παίκτη που... βραχυκύκλωσε τον Λ. Κουτσόπουλο -«Μην το πάρετε προσωπικά» [βίντεο]

MasterChef 2022: Το σχόλιο παίκτη που... βραχυκύκλωσε τον Λ. Κουτσόπουλο -«Μην το πάρετε προσωπικά» [βίντεο]

Ένα σχόλιο παίκτη του MasterChef στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «βραχυκύκλωσε» τον κριτή, ο οποίος αντέδρασε με τον κλασικό του τρόπο.

Ο Νικήτας Μπατσικούρας είχε διάθεση για χιούμορ στον πάντα ανεκτικό στο καλαμπούρι, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος με το που άκουσε την ατάκα σήκωσε το αριστερό του φρύδι και έμεινε χωρίς να μιλά για κάποια δευτερόλεπτα, ενώ απλώς χαμογελούσε.

Ο παίκτης της «κόκκινης» ομάδας του MasterChef κλήθηκε να κρίνει την προσπάθεια της Καλλιόπης Μπεζαντέ ως αρχηγός. «Σεφ, όσο μπόι της λείπει, τόσο καλή είναι. Μην το πάρετε προσωπικά». Τα σχόλια που ακούστηκαν από τους συμπαίκτες του ήταν: «Σας είπε κοντό. Τον σκότωσες».

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/4) του MasterChef, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας, με τους διαγωνιζόμενους και τους τρεις κριτές να συζητούν τα δυνατά στοιχεία, αλλά και τις αστοχίες των πιάτων.

Στη συζήτηση πρωταγωνίστησε η αρχηγός των «κόκκινων», η Καλλιόπη, η οποία ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας ανέτρεψε τα πάντα στις ομάδες με τα πλεονεκτήματα που είχε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρωτούσε τους συμπαίκτες της για την εμπειρία τους έχοντας εκείνη ως αρχηγό και μέσα από τα σχόλια ήρθε και η ατάκα που σχολιάστηκε δεόντως από τους υπόλοιπους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS