MasterChef 2023: Αποχώρησε ο Νικήτας, για προδοσία μίλησε ο αρχηγός των «Κόκκινων» - Δείτε βίντεο

MasterChef 2023: Αποχώρησε ο Νικήτας, για προδοσία μίλησε ο αρχηγός των «Κόκκινων» - Δείτε βίντεο

Ο Νικήτας Φιλιππάκης είναι ο παίκτης που κρέμασε την ποδιά του και αποχώρησε από το MasterChef. Οι 17 διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής του Star κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα για την ομαδική δομιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, 35 αξιωματικοί ψήφισαν το μενού της κόκκινης ομάδας, ενώ 16 της μπλε ομάδας. Έτσι η νίκη πήγε στους «Κόκκινους» με αρχηγό των Γιώργο Πορφύρη.

Οι «Κόκκινοι» έδωσαν ασυλία στον Κωνσταντίνο, τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Ο αρχηγός των «Μπλε» έπρεπε με τη σειρά του να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Κόκκοτας είπε το όνομα του Αλέξανδρου, λέγοντας ότι τον πρόσβαλε με τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, ο Αλέξανδρος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. «Μετά θα λέτε ότι είμαι τρελός... φλούδες όλοι!», φώναζε στους συμπαίκτες του. «Τσόφλια, Σιχάματα...», είπε ο διαγωνιζόμενος στον Κωνσταντίνο, που του έλεγε να μην τον προσβάλλει. «Όπως γουσταρω θα μιλάω! Δε θα μου πεις πως θα μιλάω», φώναζε ο Αλέξανδρος στον Κωνσταντίνο. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος το μάζεψε ζητώντας του συγγνώμη.

Μετά από ένα έντονο συμβούλιο με καρφιά και προσβολές, η Μπλε Ομάδα επέλεξε ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τον Νικήτα Φιλιππάκη και τον Δημήτρη Πολιτάκη.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον καταξιωμένο chef, Μανώλη Παπουτσάκη, ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη και άρτια τεχνική εκτέλεση.

Αφού αντέγραψαν το πιάτο του Μανώλη Παπουτσάκη, Νικήτας, Αλέξανδρος και Δημήτρης κλήθηκαν να ακούσουν τη βαθμολογία τους από τους κριτές και τον guest chef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία και δεν έδωσε το «παρών» στη διαδικασία.

Ο Αλέξανδρος πήρε 8/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 8/10 από τον Μανώλη Παπουτσάκη, ενώ 8/10 πήρε κι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, συγκεντρώνοντας συνολικά 24 βαθμούς.

Ο Δημήτρης πήρε 8/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον ίδιο βαθμό πήρε κι από τον Μανώλη Παπουτσάκη, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του έβαλε 7/10, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς. Ο Αλέξανδρος με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, ανέβηκε «ασφαλής» στον εξώστη.

Ο Νικήτας πήρε 6/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά αφού δεν του άρεσε ο τρόπος που μαγείρεψε το συκώτι. 7 στα 10 πήρε η προσπάθεια του Νικήτα από τον Μανώλη Παπουτσάκη. 6 στα 10 του έβαλε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, συγκεντρώνοντας συνολικά 19 βαθμούς στους 30. Έτσι ίσως στην πιο απρόσμενη αποχώρηση του MasterChef 2023, αυτός που φεύγει είναι ο Νικήτας!

Ο Δημήτρης συγκινήθηκε πολύ με την αποχώρηση του Νικήτα, όπως κι ο Κωνσταντίνος που δήλωσε ότι δεν έπρεπε να φύγει.

«Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο, ότι θα έμπαινα στο σπίτι... για εμένα ήταν μια υπέρβαση. Ένα ευχαριστώ και μπράβο στα παιδιά πίσω από τις κάμερες που πραγματικά δουλεύουν ασταμάτητα. Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα όλα τα παιδιά στον εξώστη», είπε ο Νικήτας φεύγοντας.

«Άξιζε πάρα πολύ το ταξίδι σεφ. Σήμερα λίγο το ξέχασα, με επηρέασε η ημέρα αλλά εντάξει, μαθαίνεις από τα λάθη...», είπε στον Σωτήρη Κοντιζά, αποκαλύπτοντας ότι έχει τρεις μήνες να δει τα παιδιά του! «Ήθελα λίγο ακόμα από τον διαγωνισμό. Όσο και να δυσκολεύει θες λίγο ακόμα... Αυτό φαίνεται κι από την είσοδο των παλιών παικτών», συμπλήρωσε παραδίδοντας την ποδιά τους στους σεφ και κριτές.

Κρίνοντας την αποχώρηση του Νικήτα, ο Γιώργος Πορφύρης μίλησε για προδοσία από τους φίλους του... Έτσι οι 17 του διαγωνισμού έγιναν 16.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS