MasterChef 2023: Ο πρέσβης των Η.Π.Α στην Ελλάδα καλωσορίζει στην οικία του τους παίκτες

MasterChef 2023: Ο πρέσβης των Η.Π.Α στην Ελλάδα καλωσορίζει στην οικία του τους παίκτες

Η Στέλλα Κατσέ αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023 και τους 13 επίδοξους μάγειρες, που συνεχίζουν στο διαγωνισμό, περιμένει μια ξεχωριστή Ομαδική Δοκιμασία.

Το MasterChef 2023 έχει την τιμή να φιλοξενείται στην οικία του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα. Ο Πρέσβης των Η.Π.Α στην Ελλάδα, εξοχότατος κύριος Γιώργος Τσούνης, καλωσορίζει στην οικία του την οικογένεια του MasterChef, υποδέχεται θερμά τους διαγωνιζόμενους και περιμένει να δοκιμάσει και να κρίνει μαζί με τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τις δημιουργίες των επίδοξων MasterChef.

Δείτε το τρέιλερ της Πέμπτης 20/4:


Οι δύο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν ένα γεύμα υψηλής γαστρονομίας τριών σταδίων, που θα περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό και θα έχει έντονο ελληνικό άρωμα.

Ο Στέφανος Χίλας, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box, έχει στη διάθεσή του τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Ο Στέφανος ξαφνιάζει με την επιλογή της Μαρίας Λαζαρίδου ως αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι αποφάσεις του; Θα μπορέσει η αντίπαλη ομάδα να ξεπεράσει τα μαγειρικά «εμπόδια», που θα τους βάλει;

Οι δύο ομάδες ρίχνονται με ζήλο στη μαγειρική, επιθυμώντας να ευχαριστήσουν και να τιμήσουν με τη σειρά τους τον υψηλό καλεσμένο αυτής της δοκιμασίας αλλά και να κατακτήσουν τη νίκη, που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Η ομάδα που θα καταφέρει να κατανοήσει καλύτερα το ζητούμενο της δοκιμασίας, να οργανωθεί κατάλληλα και να επικοινωνήσει σωστά, θα είναι και εκείνη που θα τα καταφέρει.

Ποια ομάδα θα στεφθεί, τελικά, νικήτρια;

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS