MasterChef 4: Ανατροπή στην ασυλία και αποχώρηση-έκπληξη

MasterChef 4: Ανατροπή στην ασυλία και αποχώρηση-έκπληξη

Μία μεγάλη ανατροπή, αρκετή ένταση και μία μεγάλη μάχη στον τελικό... αποχώρησης μεταξύ δύο εκκολαπτόμενων σεφ.

Η χθεσινή εκπομπή του Masterchef 4 τα είχε όλα. Ίντριγκα, ανατροπή, δράση, ένταση, αγωνία...

Χαμένη της υπόθεσης, τελικά, η Ντέμη, η οποία αποχώρησε μετά τη «μονομαχία» της με τον Τζον.

Όλα, όμως, ξεκίνησαν λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν ο Γιώργος αιφνιδίασε τους πάντες , δίνοντας την κάρτα ασυλίας στη Μαρία.

Ντέμη και Τζον έπρεπε να παρουσιάσουν ένα πιάτο του σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου. Ο Τζον πέτυχε να εμφανίσει ένα άρτιο δημιούργημα και πήρε τέσσερα 9άρια. Η Ντέμη προσπάθησε, αλλά δεν έφτασε σε αυτό το υψηλό επίπεδο, με συνέπεια να επιλεγεί για τη χθεσινή αποχώρηση.

https://youtu.be/qXQSYJ-OYb4


Πολλά... μπιπ στα παρασκήνια

Οι καλοί τρόποι φαίνεται να έχουν ξεχαστεί στο σπίτι του MasterChef. Θεαματικό παράδειγμα η Μαριάννα Πουλμεντή που παρά τα μπιπ του μοντάζ, δεν κρατήθηκε όταν βρέθηκε μπροστά στην κάμερα, με στόχο τον συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλλο.

«Είναι (μπιπ)…» είπε η διαγωνιζόμενη. «Αυτός ο χαρακτηρισμός που έδωσα, και συγγνώμη για την έκφραση, είναι για τον Δημήτρη τον Μπέλλο. Την ημέρα που είχα πάει να διαγωνιστώ προς αποχώρηση, μου φώναζε το πρωί, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Προσπάθησε προφανώς να με ρίξει, αλλά εγώ σιγά μην πέσω από αυτόν τον βλάκα».

Και συνέχισε, σχολιάζοντας τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη: «Ο Μπέλλος γενικά εξαρτάται από άλλους και αυτό είναι πάρα πολύ αρνητικό. Είναι 30 τόσο χρονών γαϊδούρι, δεν γίνεται να εξαρτάσαι από ένα 20χρονο, το οποίο είναι και τέρμα ανώριμο. Και δεν λέω ότι εγώ είμαι ώριμη. Η συμπεριφορά της είναι τραγική. Αυτός, όμως, που μπορεί να φτάσει στον τελικό τα έχει βάλει όλα στην άκρη, πάει κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό. Σε κάθε δοκιμασία έχει δύο συνταγές, μία για εκείνη και μία για εκείνον».

«Ο Μπέλλος όταν θα βγει και θα δει πόσο ηλίθιος είναι και ότι τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν κάνουν τον άντρα ούτε τον άνθρωπο, αλλά ο εγκέφαλός του που τον έχει πολύ μικρό, θα ξυπνήσει κάποια στιγμή εκτός κι αν μείνει έτσι πάντα, μόνο να ξέρει να μαγειρεύει καλά και τίποτα άλλο. Αυτό δεν ξέρω πού θα τον πάει» αποφάνθηκε η Μαριάννα Πουλμεντή.



googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS