MasterChef 5: Δείτε τον Σωτήρη Κοντιζά σε τρελά κέφια -Τραγουδάει Ρέμο στα bootcamp [βίντεο]

MasterChef 5: Δείτε τον Σωτήρη Κοντιζά σε τρελά κέφια -Τραγουδάει Ρέμο στα bootcamp [βίντεο]

Σε τρελά κέφια ο κριτής του MasterChef 5 Σωτήρης Κοντιζάς τη δεύτερη ημέρα των Bootcamp, που θα κρίνουν την τελική 20άδα του διαγωνισμού.

Τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν καθώς πλησιάζουμε στην είσοδο στο σπίτι του «MasterChef 5». Με την έναρξη της δεύτερης φάσης των Bootcamp τη Δευτέρα, μαγείρεψαν οι πρώτοι 14 υποψήφιοι, από το σύνολο των 28, που έλαβαν τα 2 «ναι» από τους κριτές.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν η σειρά των υπολοίπων να κάνουν την καλύτερή τους προσπάθεια, με έπαθλο μια ποδιά και ένα εισιτήριο στο σπίτι του «MasterChef 5». Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, το παιχνίδι εισέρχεται στο κύριο μέρος του διαγωνισμού, όπως το έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια.

Βίντεο: Ο Σωτήρης Κοντιζάς τραγουδά Ρέμο

Όσο περίμενε τους διαγωνιζόμενους να ολοκληρώσουν τα πιάτα τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι. Στο στιγμιότυπο, που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του «MasterChef 5, ο σεφ ακούγεται να σιγοτραγουδά αρχικά το κομμάτι «Ντροπή σου», εναλλάσσοντάς το με ένα ρεφρέν του τραγουδιού «Έτσι Ξαφνικά».


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS