MasterChef 7: Κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου

MasterChef 7: Κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου

To MasterChef επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά και κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα16 Ιανουαρίου στις 21:00.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, εμφανίζονται οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι για φέτος από τη στιγμή των οντισιόν, με τους σεφ και κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, να τους υποδέχονται στην 7η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Πώς μπορούν να συνδυαστούν επιτυχημένα οι συνταγές μαγειρικής με ένα bedtime story; Και ποιες είναι οι βασικές επιλογές αξιολόγησης ενός ποτηριού με βρεφικό γάλα; Τελικά, ο «βετεράνος» έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις όταν πρόκειται να διαχειριστεί όχι μια μπριγάδα μαγείρων σε μια απαιτητική, επαγγελματική κουζίνα αλλά το νυχτερινό, ασταμάτητο κλάμα ενός μωρού;

Στο πλατό του MasterChef 2023 αποκαλύπτεται η πραγματικότητα με χιουμοριστικό τρόπο. Γιατί τελικά στο MasterChef οι μάγειρες είναι …από κούνια!

 Το τρέιλερ με πρωταγωνιστές τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και φυσικά το πηγαίο χιούμορ και την «αχτύπητη χημεία», που τους διακρίνει, είναι στον τηλεοπτικό αέρα του Star από σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

 Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef 2023!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Πέγκυ Χόλη

Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας

Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας, Ελίνα Πολίτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ