MasterChef: Αποχώρησε με αρνητικό ρεκόρ βαθμολογίας - Κλάματα στον εξώστη

MasterChef: Αποχώρησε με αρνητικό ρεκόρ βαθμολογίας - Κλάματα στον εξώστη

To bun αστακού τους δυσκόλεψε πολύ - «Με εντυπωσίασες με την κακή επίδοση σου», του είπε ο καλεσμένος σεφ
Ακόμα μια απαιτητική δοκιμασία έφτασε στο τέλος της χθες βράδυ στο MasterChef. Οι επίδοξοι σεφ έπρεπε να μαγειρέψουν «bao bun με tempura αστακό». Όπως αποδείχθηκε από τη διαδικασία αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πιάτα στον φετινό διαγωνισμό.

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκαν ο Ιωάννης, η Λία και η Ανούς οι οποίοι είχαν πρόβλημα με το χρόνο με αποτέλεσμα να στείλουν ημιτελή πιάτα στους κριτές.

Και οι τρεις διαγωνιζόμενοι γνώριζαν εξαρχής ότι τα πιάτα που παρουσίασαν στους κριτές και τον καλεσμένο σεφ Γιώργο Βενιέρη ήταν απογοητευτικά και για το λόγο αυτό η βαθμολογία που έλαβαν ήταν χαμηλή.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της Ανούς η οποία συγκέντρωσε μόλις 20/40 βαθμούς: «Ντρέπομαι για το αποτέλεσμα που τους έφερα».

Η Λία είχε το καλύτερο πιάτο με 22/40, καθώς είχε τα πιο πετυχημένα buns, αλλά και πρόλαβε να βάλει περισσότερες παρασκευές στο πιάτο από την Ανούς.

Το πιάτο που δυσκόλεψε τους παίκτες

Το βατερλό του Ιωάννη

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης από την πλευρά του αν και είχε τις περισσότερες παρασκευές στο πιάτο του, το bao bun που έφτιαξε είχε αποτύχει πλήρως και η μαγιονέζα του ήταν πολύ ξινή. Μάλιστα, ο καλεσμένος σεφ, Γιώργος Βενιέρης, τον βαθμολόγησε με 3/10 και του είπε: «Με εντυπωσίασες με την κακή επίδοση σου». Έτσι, ο Ιωάννης συγκέντρωσε μόλις 15/40 βαθμούς και αποχώρησε μία ανάσα πριν από την τελική δεκάδα.

O Ιωάννης «λύγισε» ακούγοντας τα λόγια των κριτών και των συμπαικτών του

Οι περισσότεροι συμπαίκτες του συγκινήθηκαν έντονα με την αποχώρηση του Ιωάννη. Τον χαρακτήρισαν ως «παρεξηγημένο και αδικημένο», καθώς μπορεί το σημερινό πιάτο του να μην πέτυχε, αλλά πρόκειται για έναν μάγειρα με 10 χρόνια εμπειρίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS