H Mέγκαν Φοξ προκαλεί: Ανοίγει τρύπες στα ρούχα της για να κάνει...!!!

H Mέγκαν Φοξ προκαλεί: Ανοίγει τρύπες στα ρούχα της για να κάνει...!!!

Η Μέγκαν Φοξ προσπαθεί να κάνει την ερωτική ζωή της.. πιο εύκολη με κάθε τρόπο.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία δεν διστάζει πολλές φορές να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, έκανε μια ακόμα αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σε νέα της ανάρτηση, η σταρ του «Jennifer's Body» παρουσίασε στο κοινό της τη γαλάζια ολόσωμη φόρμα, την οποία θα φορούσε στην εκδήλωση των Billboard Awards, όπου και συνόδευσε τον αγαπημένο της Μασίν Γκαν Κέλι.

Αυτή τη φορά όμως, δεν προκάλεσε εντύπωση το σέξι outfit της, αφού το κοινό της είναι συνηθισμένο σε τέτοιες εμφανίσεις από την ηθοποιό, αλλά το «κόλπο», που έκανε προκειμένου... να μπορεί να κάνει σεξ, όπου και όποτε θέλει.

Σε μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram, φαίνεται ένα στιγμιότυπο από τη συζήτησή της με τη στυλίστριά της, Μέιβ Ρέιλι.

«Ήταν ακριβή αυτή η φόρμα; Γιατί μόλις κάναμε μια τρύπα στον καβάλο, για να μπορούμε να κάνουμε σεξ» λέει η Μέγκαν Φοξ, με την στυλίστρια να απαντά χιουμοριστικά: «Σε μισώ. Θα το φτιάξω».

megan fox 3

Κατά την εμφάνισή τους στην τελετή απονομής των βραβείων, ο Μασίν Γκαν Κέλι δημιούργησε ερωτηματικά στο κοινό του, αποκαλώντας τη Μέγκαν Φοξ «σύζυγό» του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ράπερ ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Twin Flame» και δήλωσε: «Αυτό το τραγούδι το έγραψα για τη γυναίκα μου».

Το «κερασάκι στην τούρτα» όμως, ήρθε στη μέση του τραγουδιού. Σε κάποιο σημείο, ακούστηκε ο ήχος ενός καρδιακού παλμού και τότε, ο Μασίν Γκαν Κέλι είπε: «Αυτό είναι και για το αγέννητο παιδί μας».

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες για το αν είναι παντρεμένοι ή περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο, μετά από 1,5 χρόνο σχέσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS