Είναι πολλά τα λεφτά: Οι συμφωνίες που κλείστηκαν από την συνέντευξη Χάρι – Μέγκαν, πόσα θα βγάλουν;

Είναι πολλά τα λεφτά: Οι συμφωνίες που κλείστηκαν από την συνέντευξη Χάρι – Μέγκαν, πόσα θα βγάλουν;

Τρελά λεφτά αναμένεται να βγάλει το CBS από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με το ζευγάρι όμως να φαίνεται πως δεν παίρνει φράγκο.

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι αναμφισβήτητα ένα γεγονός που περιμένουν να δουν εκατομμύρια λάτρεις της βασιλικής οικογένειας σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, τα teaser προϊδεάζουν ήδη πως οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές, με τους θεατές να έχουν την ευκαιρία να μάθουν – ίσως – πώς λειτουργεί η βασιλική οικογένεια.

Την παραγωγή αυτού του επεισοδίου έχει κάνει η Harpo Productions, η εταιρεία παραγωγής της Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία στη συνέχεια, το πούλησε στην ViacomCBS, μαζί με τα δικαιώματα διανομής για ένα άγνωστο ποσό. Ακολούθως, η ViacomCBS έκλεισε συμφωνίες με 17 χώρες και σε όλη την υποσαχάρια Αφρική – όπου υπάρχουν 52 χώρες – με τηλεοπτικά δίκτυα που ήθελαν να το δείξουν. Και από όλο αυτό το deal, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν σχολιάσει εάν έχουν πληρωθεί, αν και ένας εκπρόσωπος του δικτύου της Όπρα Γουίνφρεϊ δήλωσε στο Page Six πως δεν πήραν φράγκο. Σε αντίθεση με την Όπρα και το CBS που αναμένεται να βγάλουν τρελά λεφτά. Ας δούμε τι θα βγάλουν:

Όπρα Γουίνφρεϊ

Πούλησε τη συνέντευξη στο CBS για ένα άγνωστο ποσό, με τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας να φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Η καλύτερη φίλη της Όπρα Γουίνφρεϊ είναι η Γκέιλ Κινγκ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του τηλεοπτικού δικτύου και η οποία παραβρέθηκε τόσο στο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη, όσο και στο κάστρο Γουίνδσορ, σε μια επίσκεψη στο ζευγάρι, προτού εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή. Είναι, λοιπόν, πιθανό, πως βοήθησε στο κλείσιμο της συμφωνίας με την εταιρεία παραγωγής της Όπρα.

Η διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ
Από την άλλη, δεν είναι σαφές ποιοι ήταν οι όροι της συμφωνίας τους: εάν η Όπρα πούλησε τη συνέντευξη στην ViacomCBS για ένα εφάπαξ ποσό που περιελάμβανε τα δικαιώματα διανομής ή εάν το πούλησε για ένα εφάπαξ ποσό συν ένα ποσοστό των παγκόσμιων πωλήσεων που θα κάνει η ViacomCBS από τη συμφωνία.

https://www.youtube.com/watch?v=y7LJrh5UTr4&t=5s

ViacomCBS: Διεθνείς πωλήσεις αδειών και διαφημίσεις

Η ViacomCBS έχει πουλήσει τη συνέντευξη σε πολλά κράτη παγκοσμίως. Κάθε δίκτυο θα βγάλει πολλά μέσω των διαφημίσεων, με διάφορα δημοσιεύματα μάλιστα να λένε πως κάθε διαφήμιση 30 δευτερολέπτων στο CBS κατά την διάρκεια της μετάδοσης της συνέντευξης, πουλήθηκε έναντι 200.000 δολαρίων. Φυσικά, δεν είναι σαφές το ποσό που πουλήθηκαν τα δικαιώματα προβολής της συνέντευξης στα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου, αλλά σίγουρα τα λεφτά θα είναι πολλά λόγω της δημοτικότητας του συγκεκριμένου ζευγαριού. Το μόνο γνωστό είναι πως το ITV, το δίκτυο που θα μεταδώσει τελικά τη συνέντευξη στη Μεγάλη Βρετανία, πλήρωσε το ποσό του ενός εκατομμυρίου λιρών!

Τι θα πάρουν Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ;

Ενώ το ζευγάρι φέρεται να μην παίρνει φράγκο για την συνέντευξη, ούτε καν κάποιο ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό,οι ειδικοί λένε ότι είναι ένας τρόπος για να κάνουν πιο ακριβό το εμπορικό τους brand αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, που προσπαθούν να χτίσουν στις ΗΠΑ.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι έχουν ήδη στα σκαριά μια σειρά από πρότζεκτ, τα οποία φυσικά θα τους αποφέρουν πολλά χρήματα. Έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες με Netflix και Spotify ενώ στο παρελθόν είχαν κλείσει και ιδιωτικές εμφανίσεις ως ομιλητές σε εκδηλώσει για τράπεζες, τουλάχιστον πριν από την εμφάνιση του κορωνοϊού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS