Βρετανία: Νέα «βόμβα» για τη βασιλική οικογένεια -Μετά τον Χάρι, και η Μέγκαν Μάρκλ θα κυκλοφορήσει βιβλίο

Βρετανία: Νέα «βόμβα» για τη βασιλική οικογένεια -Μετά τον Χάρι, και η Μέγκαν Μάρκλ θα κυκλοφορήσει βιβλίο

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται για μια νέα επίθεση, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει βιβλίο με δικά της απομνημονεύματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι ετοιμάζει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, αμέσως μετά την επερχόμενη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, Spare.

Στο βιβλίο του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' θα γλιτώσει από την αυστηρή κριτική, αλλά είναι τόσο σκληρό για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που οι γνώστες φοβούνται ότι τα δύο αδέλφια δεν θα συμφιλιωθούν μετά την κυκλοφορία του βιβλίου.

Σύμφωνα με τους Times, μια πηγή δήλωσε: «Γενικά, νομίζω ότι το βιβλίο [θα είναι] χειρότερο απ' ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια».

Αφού το ζευγάρι έδωσε μια γεύση στην πρόσφατη σειρά του Netflix, η νέα αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι Spare αναμένεται να ξεσηκώσει ακόμη περισσότερες διαμάχες. Οι ισχυρισμοί της σειράς για ρατσισμό και άδικη μεταχείριση της Μέγκαν έχουν αφήσει τη βασιλική οικογένεια να παραπαίει και η κατάσταση φαίνεται βέβαιο ότι θα επιδεινωθεί με τη δημοσίευση του βιβλίου του Χάρι σε εννέα ημέρες, στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Αλλά τώρα φημολογείται ότι και η Μέγκαν πρόκειται να δημοσιεύσει τα δικά της απομνημονεύματα-βόμβα.

Το βιβλίο της Μέγκαν Μάρκλ

Σύμφωνα με μια πηγή της Daily Mail, η Δούκισσα του Σάσεξ «σκέφτεται να γίνει απόλυτα ειλικρινής για τη θητεία της στη βασιλική οικογένεια... και να μην αφήσει τίποτα στο παρασκήνιο».

Το 2021 το ζευγάρι φέρεται να υπέγραψε συμφωνία για τέσσερα βιβλία με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για το Spare. Η Μέγκαν έχει ήδη κυκλοφορήσει το παιδικό της βιβλίο The Bench με τον ίδιο εκδοτικό οίκο και φημολογείται ότι το ζευγάρι ετοιμάζει ένα βιβλίο «ευεξίας». Ωστόσο, το μυστηριώδες τέταρτο βιβλίο θα είναι η αυτοβιογραφία της Meghan.

Ένας ατζέντης του Χόλιγουντ δήλωσε στη DailyMail: «Για να είμαι ειλικρινής, θα με εξέπληττε αν η Μέγκαν δεν δημοσίευε τη δική της ιστορία. Το Spare είναι σαφώς η ευκαιρία του πρίγκιπα Χάρι να πει τη δική του, αλλά η δική της είναι εξίσου συναρπαστική. Θέλω να πω, πόσες ηθοποιοί καταλήγουν να παντρεύονται έναν πρίγκιπα;».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Αν τρέφει πολιτικές φιλοδοξίες, θα είχε ακόμη μεγαλύτερο νόημα», επισημαίνοντας ότι οι πρόεδροι Κλίντον, Ομπάμα και Τραμπ έγραψαν βιβλία στα οποία εξέθεσαν τις πεποιθήσεις τους πριν ξεκινήσουν τις υποψηφιότητες για τον Λευκό Οίκο».

Ωστόσο, ορισμένοι προειδοποίησαν ότι οι Sussexes μπορεί να κινδυνεύουν από υπερβολική έκθεση. Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του Χόλιγουντ δήλωσε: «Είχαμε τη συνέντευξη της Oprah Winfrey, στη συνέχεια τη σειρά Netflix και τώρα έχουμε το βιβλίο του Χάρι. Πρέπει να σκεφτούν αν ο κόσμος χρειάζεται πραγματικά να ακούσει την ιστορία της Μέγκαν αυτή τη στιγμή; Αν την συμβούλευα, θα την προειδοποιούσα να μην κυκλοφορήσει ένα βιβλίο πολύ γρήγορα, διότι υπάρχει κίνδυνος ο κόσμος να αρχίσει να βιώνει την «κόπωση των Sussex».

Στο μεταξύ, το βιβλίο του Χάρι έχει χαρακτηριστεί ως γραμμένο με «ωμή, αδιαπραγμάτευτη ειλικρίνεια».

Ο δούκας πρόκειται να ξεκινήσει μια διαφημιστική εκστρατεία την επόμενη Κυριακή με μια συνέντευξη στην αμερικανική εκπομπή 60 Minutes. Θα δώσει επίσης συνέντευξη στον Tom Bradby του ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ