Μέγκαν Μαρκλ, Χάρι έβαλαν «μπουρλότο»: Ποιος συγγενής τους έκανε το σχόλιο για το χρώμα δέρματος του Αρτσι;

Μέγκαν Μαρκλ, Χάρι έβαλαν «μπουρλότο»: Ποιος συγγενής τους έκανε το σχόλιο για το χρώμα δέρματος του Αρτσι;

Αδιαμφισβήτητα, η μεγαλύτερη «βόμβα» που εκτόξευσαν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι για το παλάτι ήταν αυτή για τις ρατσιστικές ανησυχίες μέλους της βασιλικής οικογένειας για το χρώμα δέρματος του Αρτσι.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι περιέγραψαν αδιανόητες καταστάσεις πίεσης και ελέγχου στο παλάτι, ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι το γεγονός ότι ουσιαστικά το παλάτι αρνήθηκε να δώσει τον τίτλο του πρίγκιπα στον μικρό Αρτσι, υπέκρυπτε ρατσιστικά κίνητρα.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψαν ότι κατά την εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ υπήρξαν ανησυχίες και συνομιλίες εντός της βασιλικής οικογένειας για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα δέρματος του πριγκιπικού μωρού.

Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε ποιος συγγενής τους ήταν εκείνος που είχε ανησυχίες για το χρώμα δέρματος του Αρτσι, λέγοντας ότι αντιλαμβάνονται ότι αυτό θα του προκαλούσε μεγάλη ζημιά. Αυτή η πίεση, αλλά και όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα οδήγησαν την Μέγκαν Μαρκλ στην κατάρρευση, αλλά και όπως είπε, τάσεις αυτοκτονίας.

Τι είπε η Όπρα Γούνφρι για το θέμα μετά τη συνέντευξη

Μιλώντας χθες, μετά την προβολή της συνέντευξης στις ΗΠΑ, η Οπρα Γουίνφρι αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι της ζήτησε να καταστήσει σαφές ότι δεν ήταν η βασίλισσα ή ο παππούς του πρίγκιπας Φίλιππος αυτοί που αναρωτιούνται για το χρώμα του δέρματος που θα έχει το μωρό.

Η Οπρα Γουίνφρει ανέφερε ότι σοκαρίστηκε με τον εν λόγω ισχυρισμό του ζευγαριού για το χρώμα του δέρματος του Αρτσι αλλά παρόλο που προσπάθησε να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες από τον πρίγκιπα Χάρι, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες εκείνος αρνήθηκε. Ωστόσο, της είπε ότι ήθελε να καταστήσει σαφές ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν δεν ήταν «ούτε η γιαγιά του ούτε ο παππούς του».

Και κάπως έτσι, η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι πυροδότησε ένα παιχνίδι εικασιών για το ποιο μπορεί να είναι το πρόσωπο εκείνο της βασιλικής οικογένειας που κατηγορείται για ρατσισμό.

Prince Harry and Meghan, Duke and Duchess of Sussex, sat down with @Oprah in their first major interview since stepping away from royal duties.@Oprah joins us exclusively with her reaction on that revealing interview. #OprahMeghanHarry pic.twitter.com/M4oqmbKGfR

— CBS This Morning (@CBSThisMorning) March 8, 2021

Με το μήνυμα που έστειλαν μέσω της Οπρα Γουίνφρεϊ, ότι δεν ήταν η Ελισάβετ ή ο Φίλιππος που έκαναν αυτό το σοκαριστικό σχόλιο, άφησαν ουσιαστικά, όπως σημειώνει και η Daily Mail, λίγα άτομα στο κάδρο για το ποιοι θα μπορούσαν να είχαν εκφράσει αυτή την ανησυχία, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Καρόλου, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και της Καμίλα.

Επιχείρηση αποδόμησης των λεγομένων της Μέγκαν Μάρκλ από την Daily Mail

Αν και το παλάτι επισήμως σιωπά, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει καμία απολύτως ανακοίνωση, άνθρωποι του παλατιού, όπως σημειώνει η Daily Mail αντέδρασαν με τρόμο στην κατηγορία αυτή λέγοντας ότι ήταν πολύ άδικο να εκτοξεύσουν μια τέτοια καταστροφική κατηγορία που δυσφημεί μια σειρά ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

H Daily Mail, η οποία από χθες έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία αποδόμησης των λεγομένων του ζευγαριού, σημειώνει μάλιστα ότι υπήρχε μια αντίφαση στα λεγόμενα του ζευγαριού, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε ότι το σχόλιο αυτό έγινε ενώ ήταν έγκυος, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι αυτό είχε συμβεί πριν παντρευτούν.

Δεν είναι ο Κάρολος λέει ο βιογράφος του

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει απαντήσει ακόμη, ο αλλά ο βιογράφος του πρίγκιπα Καρόλου Jonathan Dimbleby, μιλώντας στο BBC Radio 4 είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα είχε κάνει τέτοιο σχόλιο ο διάδοχος του θρόνου.

«Είναι κάποιος του οποίου η επαγγελματική ζωή έχει αφιερωθεί στο να φέρνει κοντά τους ανθρώπους, όχι να τους διαχωρίζει», είπε για τον πρίγκιπα Κάρολο προσπαθώντας να δείξει πως δεν θα έκανε ποτέ ένα τέτοιο σχόλιο.

Βασιλικός συντάκτης: Εφόσον απέκλεισαν την Ελισάβετ και τον Φίλιππο, μένουν ο Κάρολος, ο Γουίλιαμ και οι γυναίκες τους

Ο βασιλικός συντάκτης του ITV Chris Ship σχολιάζοντας τις βόμβες της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, περιόρισε τον κύκλο των ατόμων που θα μπορούσαν να είχαν κάνει το σχόλιο αυτό στο οποίο αναφέρθηκε το πριγκιπικό ζεύγος. Κατά τον ίδιο, τέσσερα άτομα βρίσκονται στο κάδρο.

«Ήταν μια συνομιλία που είχε ο πρίγκιπας Χάρι με ένα από τα μέλη της οικογένειάς του. Πρέπει να είμαι σαφής εδώ, μου είπαν ότι δεν είναι η βασίλισσα ή ο Δούκας του Εδιμβούργου. Έτσι μένουν μόνο δύο μέλη της οικογένειας» σχολίασε ο Ship.

«Είναι δουλειά μου να βρίσκω πληροφορίες, δεν πρόκειται να αποκαλύψω τις πηγές μου. Τα δύο άτομα που μένουν είναι είτε ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος, είτε ο αδερφός του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Ή οι γυναίκες τους. Είναι πολύ σοβαρό, αυτό είναι που μένει. Προστάτεψαν την βασίλισσα, αλλά ασκούν κριτική στο θεσμό του οποίου ηγείται εκείνη» συνεχίζει.

Συγγραφέας υποψιάζεται τους Κάρολο και Ουίλιαμ

Η Αυστραλή συγγραφέας Τζένα Γκιγιόμ δήλωσε στο Twitter: «Ο Χάρι είπε πως δεν θα “αποκαλύψει ποτέ τη συζήτηση για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι, όμως είμαι απόλυτα πεπεισμένη πως ήταν ο Κάρολος».

Η ίδια εκτιμά πως εφόσον αποκλείονται η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Φίλιππος, τότε το μέλος της οικογένειας που προχώρησε στο απαράδεκτο αυτό σχόλιο πρέπει να είναι «είτε ο Κάρολος, είτε ο Ουίλιαμ. Κάποιο πολύ κοντινό και υπεράνω υποψίας άτομο για τον Χάρι προκειμένου να τον πληγώσει τόσο βαθειά».

Το Twitter ψάχνει ποιος έκανε το σχόλιο

Το Twitter πάλι έκανε τις δικές του εικασίες. «Ποντάρω στον Κάρολο», γράφει κάποιος, ενώ κάποιος άλλος συμφωνεί τονίζοντας ότι ο Χάρι αποκάλυψε πως σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά του μετά το Megxit.

Μια άλλη χρήστρια του Twitter θύμισε ότι η Νταϊάνα είχε αποκαλύψει πως στον Κάρολο δεν άρεσε να ακούει ότι ο Χάρι είναι... κοκκινομάλλης. Κάποιοι συνηγόρησαν ότι πίσω από το σχόλιο αυτό κρύβεται η Καμίλα... «Η Μέγκαν δεν είπε λέξη για τον Κάρολο ή τον Γουίλιαμ... μαντεύω πως... ήταν ένας από του δύο σε αυτές τις συνομιλίες για το χρώμα του δέρματος του Αρτσι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ