Το ψυχρό tweet της Μελάνια για τα γενέθλια του γιου της – Νοσηρό το χαρακτήρισαν στα social media

Το ψυχρό tweet της Μελάνια για τα γενέθλια του γιου της – Νοσηρό το χαρακτήρισαν στα social media

Ένα υπερβολικά απλό μήνυμα γενεθλίων μοιράστηκε η Μελάνια Τραμπ για τον γιο της Μπάρον και οι χρήστες των social media δεν το άφησαν ασχολίαστο.

«Χρόνια Πολλά BWT», έγραψε η 50χρονη πρώην Πρώτη Κυρία στο Twitter το Σάββατο, χρησιμοποιώντας τα αρχικά του γιου της μαζί με τρία emoji καρδιάς. Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία δύο μαύρων μπαλονιών που σχημάτιζαν τον αριθμό 15, όσο και η ηλικία του Μπάρον.

«Νοσηρό και περίεργο» το χαρακτήρισε ένας χρήστης του Twitter
Πολλοί χρήστες του Twitter αντέδρασαν στην ασυνήθιστη διακόσμηση, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν την πρώην Πρώτη Κυρία. «Θα μπορούσατε να βρείτε μια πιο χαρούμενη φωτογραφία», έγραψε ένας χρήστης. «Αυτό δείχνει αρκετά νοσηρό», πρόσθεσε. Ένας άλλος σχολίασε: «Χρόνια Πολλά στον Μπάρον, αλλά η χρήση μαύρων αριθμών για τα 15α γενέθλια φαίνεται μάλλον περίεργη».

 

https://twitter.com/MELANIATRUMP/status/1373292114294022147?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1373292114294022147%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FMELANIATRUMP2Fstatus2F1373292114294022147provider%3Dtwitter

Φυσικά, υπήρχαν και υπερασπιστές: «Μπορούν όσοι μισούν τους Τραμπ να κάνουν ένα διάλειμμα από το μίσος τους;», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Διαβάζοντας τις απαντήσεις… ο κόσμος είναι τόσο άρρωστος. Μιλάμε για μια γυναίκα που γιορτάζει τον γιο της».

O Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια και τον γιο τους Μπάρον
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Μπάρον
Από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, ζει μαζί με τη Μελάνια και τον γιο τους Μπάρον στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Μια πηγή είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο στο περιοδικό People πως η πρώην Πρώτη Κυρία έψαχνε ήδη σχολείο για τον γιο της στη Φλόριντα.

melania trump gios

Ο Μπάρον ήταν σε μεγάλο βαθμό εκτός δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της ζωής του στον Λευκό Οίκο, λόγω της ηλικίας του. Πηγές ανέφεραν επανειλημμένα πως ο Μπάρον ήταν το επίκεντρο της Μελάνια Τραμπ. «Η Μελάνια είναι μια υπέροχη μητέρα και αυτός είναι ο πιο σημαντικός της ρόλος», είχε πει μια πηγή. «Ο Μπάρον είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της Μελάνια».

Πάντως, οι δημόσιες ευχές της πρώην Πρώτης Κυρίας στον γιο της μέσω Twitter το Σάββατο ήταν μία από τις σπάνιες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS