Η Μενεγάκη θέλει να ξαναγίνει ηθοποιός και να παίξει σε σειρά του Παπακαλιάτη -«Έστω και σε δέκα χρόνια»

Η Μενεγάκη θέλει να ξαναγίνει ηθοποιός και να παίξει σε σειρά του Παπακαλιάτη -«Έστω και σε δέκα χρόνια»

Η Ελένη Μενεγάκη δεν απέκλεισε να επιστρέψει ως ηθοποιός στην τηλεόραση και στο πλαίσιο αυτό έκανε... άνοιγμα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε στον καναπέ της τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος της εξέφρασε την επιθυμία του να τη δει στο μέλλον σε μία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο δεν εμφανίστηκε αρνητική, αλλά αυτοπροτάθηκε στον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Όπως τόνισε, μάλιστα, δεν βιάζεται και αφήνει στον δημιουργό του «Μαέστρο» όσο χρόνο χρειαστεί. Ακόμη και 10 χρόνια...

«Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα. Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δεν βιάζομαι» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, κοιτάζοντας τον τηλεοπτικό φακό.

«Ίδια θα είσαι, αγάπη μου, και σε 10 χρόνια», σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είπαμε, αυτά δεν γίνονται. Αυτό πια πάει στα θαύματα».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε πρωταγωνιστήσει και μάλιστα για δύο σεζόν σε τηλεοπτική σειρά. Ήταν το «Πάτερ Ημών», στα μέσα της δεκαετίας του 1990, με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, είχε κάνει ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια», αλλά και δύο guest εμφανίσεις στις σειρές «Από Άλλο Ανέκδοτο» και «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS