Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Βάπτισαν τον γιο τους Νικηφόρο -Τα συγκινητικά λόγια των γονιών του

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Βάπτισαν τον γιο τους Νικηφόρο -Τα συγκινητικά λόγια των γονιών του

Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής, λίγες ημέρες αφότου παντρεύτηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης, βάφτισαν τον γιο τους, Νικηφόρο.

Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής θέλοντας να κρατήσουν καθαρά προσωπική τη στιγμή δεν είχαν κάνει γνωστή την ημερομηνία της βάφτισης. Μετά το μυστήριο, όμως, μοιράστηκαν τις ιδιαίτερες στιγμές που έζησαν. H εξέλιξη αυτή με τη βάπτιση του μικρού έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά το γάμο του ζευγαριού. Ο Μιχάλης Οικονόμου έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς ήρθε στη ζωή τους ο Νικηφόρος, αλλά και τη βοήθεια που έχει από τους γονείς του στο μεγάλωμα του παιδιού.

Ο Μιχάλης Οικονόμου, μάλιστα, έγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για το γιο του που βαπίστηκε:

«Χθες, ο μικρός μας Νικηφόρος βαπτίστηκε χριστιανός, κι ήταν η πιο υπερβατική στιγμή της ζωής μου.
Παιδί μας, σου εύχομαι να γίνεις ένας ένθεος άνθρωπος, και να παίρνεις φως από τον άγιό σου, Νικηφόρο τον Λεπρό, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θα τους αγαπάς και θα σε αγαπάνε, όπως όλοι οι φίλοι μας που μας συντρόφευσαν με τις προσευχές τους χθες στη Βάπτισή σου. Να σηκώνεις τον σταυρό που από σήμερα φοράς, με υπομονή, κουράγιο στα καλά και στα δύσκολα, γιατί πλέον δεν είσαι μόνος. Αρκεί να μάθεις να κοιτάς».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου για τη βάπτιση του γιου του

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS