Αυτά είναι τα SMS που αντάλλαξαν Κέιτ και Μέγκαν για το φόρεμα της Σάρλοτ -Η τσαντίλα της Μίντλετον

Αυτά είναι τα SMS που αντάλλαξαν Κέιτ και Μέγκαν για το φόρεμα της Σάρλοτ -Η τσαντίλα της Μίντλετον

Τι ακριβώς συνέβη στον περιβόητο καβγά μεταξύ Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, λίγες μόλις ημέρες πριν τον βασιλικό γάμο;

Ο πρίγκιπας Χάρι δίνει την δική του εκδοχή για τον καβγά που ξέσπασε μεταξύ της συζύγου του και της Κέιτ Μίντλετον, που φέρεται να έκανε την δούκισσα του Σάσεξ να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο «Spare» («Ρεζέρβα» στα ελληνικά) που κυκλοφόρησαν σήμερα παγκοσμίως, ο 38χρονος πρίγκιπας ισχυρίζεται πως η νύφη του, Κέιτ Μίντλετον ήταν αυτή που ξεκίνησε μια παθητική – επιθετική διαφωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων, τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ, το 2018.

«Το φόρεμα της Σάρλοτ είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ»: Τα παράπονα της Κέιτ

Η κόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ επρόκειτο να γίνει παράνυμφος στον βασιλικό γάμο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρίγκιπα Χάρι, η Κέιτ έστειλε μήνυμα στην Μέγκαν Μαρκλ για να παραπονεθεί πως το φόρεμα της μικρής δεν της εφάρμοζε καλά.

«Το φόρεμα της Σάρλοτ είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι» φέρεται να έγραψε σε μήνυμα η δούκισσα του Κέιμπριτζ στη μέλλουσα συνυφάδα της.

Στα απομνημονεύματά του, ο Χάρι εξηγεί ότι τα φορέματα ήταν «γαλλικής ραπτικής» και είχαν ραφτεί στο χέρι σε συγκεκριμένες διαστάσεις χωρίς να γίνει κάποια πρόβα. Και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ήταν «σοκ όταν διαπίστωσαν πως το φόρεμα δεν ταίριαζε τέλεια».

Εν μέσω δράματος με τον πατέρα της η Μέγκαν Μαρκλ

Εκείνες τις ημέρες, η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν εν μέσω δράματος με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος είχε αποκαλυφθεί ότι είχε λάβει χρήματα για κάποιες στημένες φωτογραφίες παπαράτσι ενόψει του γάμου της κόρης του. Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν σε πανικό, με όλες αυτά τα δημοσιεύματα που διάβαζε για την κόρη του.

«Η Μεγκ δεν απάντησε στην Κέιτ αμέσως» γράφει ο πρίγκιπας στα απομνημονεύματά του. «Ναι, είχε ατελείωτα μηνύματα σχετικά με τον γάμο, αλλά κυρίως ασχολιόταν με το χάος γύρω από τον πατέρα της. Έτσι, το επόμενο πρωί έστειλε μήνυμα στην Κέιτ ότι ο ράφτης ήταν σε αναμονή».

Πώς προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα η Μέγκαν

«Σου είπα ότι ο ράφτης είναι σε αναμονή από τις 8 το πρωί» φέρεται να ήταν η απάντηση της Μαρκλ. «Ορίστε. Στο παλάτι του Κένσινγκτον. Μπορείς να πας την Σάρλοτ εκεί για τις αλλαγές, όπως κάνουν και οι άλλες μαμάδες;»

Σύμφωνα με την εκδοχή του Χάρι για τα γεγονότα, η Κέιτ απάντησε: «Όχι, όλα τα φορέματα πρέπει να ξαναφτιαχτούν» και είπε ότι το είχε συζητήσει το θέμα με τον «δικό της σχεδιαστή γάμου», ο οποίος συμφώνησε.

Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει:«Η Μεγκ ρώτησε εάν η Κέιτ γνωρίζει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Με τον πατέρα της. Η Κέιτ είπε ότι γνώριζε πολύ καλά, αλλά έπρεπε να ασχοληθεί με τα φορέματα. Και ο γάμος ήταν σε τέσσερις ημέρες!».

Η ξερή απάντηση της Κέιτ Μίντλετον

«Ναι, Κέιτ, το ξέρω...» απάντησε η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι να ισχυρίζεται επίσης πως η κουνιάδα του είχε «προβλήματα με τον τρόπο που η Μεγκ σχεδίαζε τον γάμο της. Κάτι σχετικά με ένα πάρτι για τα page boys; Πήγαινε πέρα δώθε».

Ο πρίγκιπας αναφέρει ότι η σύζυγός του της απάντησε: «Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Αν το φόρεμα δεν της εφαρμόζει καλά, τότε σε παρακαλώ πήγαινε την Σάρλοτ στον Ατζάι. Περιμένει όλη την ημέρα» με την Κέιτ Μίντλετον να απαντά ένα ξερό «καλά». 

Ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι έφτασε στο σπίτι του λίγη ώρα αργότερα, βρίσκοντας την αρραβωνιαστικιά του «στο πάτωμα να κλαίει με λυγμούς». Αν και λέει ότι «τρόμαξε» που την είδε τόσο αναστατωμένη, δεν το θεώρησε καταστροφή, καθώς όλοι ήταν σε μια υπερένταση και είπε στην Μέγκαν πως «η Κέιτ δεν ήθελε να κάνει κακό». Πρόσθεσε επίσης πως η αποψή του αποδείχθηκε τελικά σωστή, καθώς την επόμενη μέρα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε στο σπίτι τους με λουλούδια και μια κάρτα για να ζητήσει συγνώμη. Ο Χάρι μάλιστα, λέει πως η καλύτερη φίλη της Μέγκαν, η Λίντσεϊ ήταν στην κουζίνα όταν εμφανίστηκε η Κέιτ, ίσως σε μια προσπάθεια να αποδείξει την εκδοχή του για τα γεγονότα.

Τέσσερα χρόνια τώρα, έχουν κυκλοφορήσει πολλές εκδοχές της ιστορίας αυτής

Βέβαια, έχουν υπάρξει αρκετές διαφορετικές εκδοχές όλα αυτά τα χρόνια για το ποιος έκανε ποιον να κλάψει.

Αρχικά είχε υποστηριχθεί πως η Μέγκαν έκανε την Κέιτ να κλάψει, μια πρόταση που εξόργισε τόσο πολύ τους Σάσεξ που πήγαν σε πόλεμο με το γραφείο Τύπου τους και απαίτησαν να βγάλουν διόρθωση.

Όταν οι υπάλληλοι αρνήθηκαν, λέγοντας ότι αυτό θα προκαλούσε περισσότερες ερωτήσει σχετικά με το περιστατικό και θα δημιουργούσε προηγούμενο για τη συζήτηση ιδιωτικών οικογενειακών θεμάτων, οι Σάσεξ διαπίστωσαν πως ήταν ένα ακόμη παράδειγμα του πόσο απρόθυμο ήταν το παλάτι να τους υπερασπιστεί.

Πράγματι, ήταν ένα από τα πρώτα θέματα που συζήτησε η Μέγκαν Μαρκλ στην περιβόητη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, με τον Χάρι να επιμένει στη συνέχεια στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix τον περασμένο μήνα πως έδειξε ότι ο θεσμός ήταν πρόθυμος να πει ψέματα για να προστατεύσει τον αδερφό του, αλλά όχι την αλήθεια γι’ αυτούς.

Γιατί ο Χάρι επιμένει να λέει αυτή την ιστορία

Τον ίδιο ισχυρισμό έκανε και στην συνέντευξή του στο Good Morning America, όταν του ζητήθηκε να αναφέρει παραδείγματα για το πώς το παλάτι έριξε αρνητικό φως στην Μέγκαν προκειμένου να προστατεύσει άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε στην συνέντευξή του: «Είναι τόσο ασήμαντο, αλλά πρόκειται για τα φορέματα των παράνυμφων. Όσο έγραφα το βιβλίο, ήμασταν στην εκδοχή 29 ή 30, σε όλες όμως η σύζυγός μου υποτίθεται πως έκανε πολλούς ανθρώπους μέσα στην οικογένεια να κλάψουν, κάτι που απλά δεν συνέβαινε. Για ιστορικούς λόγους, πρέπει να γίνει γνωστή η αλήθεια και να προέρχεται από εμένα».

Ωστόσο, πηγές συνέχισαν να υποστηρίζουν πως η Μέγκαν ήταν δύσκολος άνθρωπος και πως η Κέιτ πήγε με λουλούδια στο σπίτι των Σάσεξ όχι για να «ζητήσει συγνώμη» αλλά ως μια «αριστοκρατική» χειρονομία προκειμένου να «διατηρήσει την ειρήνη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS