Μοντέλο χωρίς εσώρουχα παντρεύτηκε αστέρα του NBA

Μοντέλο χωρίς εσώρουχα παντρεύτηκε αστέρα του NBA

Είναι γνωστή για το έντονο στιλ και τις τολμηρές γυμνές αναρτήσεις της στο Instagram. Ο λόγος για το μοντέλο από την Αυστραλία Cat McNeil η οποία χθες παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιά της τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα Miles Plumlee.

Η 33χρονη τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της επιλέγοντας ένα κρεπ φόρεμα του γαλλικού οίκου μόδας Mônot, αξίας 1.740 δολαρίων. Το ιδιαίτερο νυφικό ήταν σχισμένο και στις δύο πλευρές από τις οποίες φαινόντουσαν τα τατουάζ της.

Η Cat δημοσίευσε δύο βίντεο από τον γάμο στη σελίδα της στο Instagram. Στο ένα βίντεο το ζευγάρι ανταλλάσσει τους όρκους του και στο άλλο ποζάρει έξω από το δικαστήριο.

«Ο κύριος και η κυρία Plumlee. Μακράν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου! Σας ευχαριστώ όλους όσους το έκαναν αυτό δυνατό. Σας αγαπώ όλους».

Πολλοί ήταν εκείνοι που τη συνεχάρησαν μεταξύ των οποίων και η πρώην αρραβωνιαστικιά της Ruby Rose η οποία έγραψε στις ευχές της: «Θεέ μου, κλαίω από τη χαρά μου. Σ' αγαπώ, σου αξίζει αυτή η στιγμή, και αυτό για πάντα». Τα δύο κορίτσια ήταν μαζί για ένα χρόνο και χώρισαν το 2010.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS