Σάλος με το βίντεο των 55 εκατ. views στο TikTok που δείχνει δασκάλα να πετά μωρό στην πισίνα

Σάλος με το βίντεο των 55 εκατ. views στο TikTok που δείχνει δασκάλα να πετά μωρό στην πισίνα

Απειλές για τη ζωή της δέχεται μία μητέρα δύο παιδιών, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, μετά τη δημοσίευση στο TikTok ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται να ρίχνεται το μόλις 8 μηνών μωρό της στην πισίνα.

Η Κρίστα Μέιερ μοιράστηκε το βίντεο στο οποίο μία δασκάλα κολύμβησης φαίνεται να ρίχνει κατά τη διάρκεια μαθήματος τον γιο της Όλιβερ στην πισίνα. Το βίντεο έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας περισσότερες από 51 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και πάνω από 22 εκατομμύρια στο Twitter.

Περισσότεροι από 100.000 χρήστες σχολίασαν το βίντεο με αρκετούς από αυτούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια του γιου της.

Η 27χρονη μητέρα είπε στο BuzzFeed News ότι γνωρίζει για τη διαμάχη που προκάλεσε το βίντεό της και το γεγονός ότι έχει σοκάρει αρκετούς ανθρώπους. Ωστόσο αποκάλυψε την Τρίτη ότι έχει δεχθεί δεχθεί μέχρι και απειλές για τη ζωή της και κριτική ότι «προκαλεί τραύματα» στα παιδιά της.

«Πολλοί άνθρωποι βλέπουν ένα παιδί να πετιέται στο νερό και σκέφτονται “δεν είναι καλό αυτό, δεν πρέπει να το κάνεις”», είπε η 27χρονη μητέρα και συνέχισε: «Έχω δεχθεί απειλές θανάτου. Μου λένε ότι είμαι το χειρότερο είδος ανθρώπου, ότι θέτω σε κίνδυνο τα παιδιά μου, ότι τους προκαλώ τραύματα».

Σημειώνεται ότι στο βίντεο, η εκπαιδεύτρια πετά το παιδί στην πισίνα και αμέσως μπαίνει και εκείνη στο νερό. Στη συνέχεια κοιτά το παιδί ενώ αυτό βγαίνει στην επιφάνεια και επιπλέει ανάσκελα, και το σηκώνει κρατώντας το προσεκτικά στον ώμο της.

Η μητέρα ακούγεται να αναφωνεί για τον γιο της και να πανηγυρίζει. «Ο Όλιβερ με εκπλήσσει κάθε εβδομάδα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει ούτε δύο μήνες και μαθαίνει τόσο γρήγορα. Είναι ένα μικρό ψάρι», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο.

Η μητέρα επίσης υπερασπιζόμενη το αμφιλεγόμενο βίντεο τόνισε ότι το μάθημα δεν ήταν απλά εκμάθησης κολύμβησης αλλά και επιβίωσης για βρέφη.

Από την πλευρά της η συνιδιοκτήτρια της σχολής τόνισε στο BuzzFeed ότι οι δάσκαλοι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση για το μάθημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για βρέφη 6 μηνών. «Ολόκληρη η υπόθεση πίσω από αυτό που κάνουμε είναι η ασφάλεια», είπε. «Διδάσκουμε σε παιδιά ηλικίας οκτώ μηνών να αξιολογούν την κατάστασή τους και να βρουν μια στρατηγική εξόδου [στο νερό]», τόνισε και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι φαίνεται τρελό».

Το μάθημα επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο τα μωρά θα είναι πιο άνετα στο νερό και στο πώς θα μάθουν να επιπλέουν ανάσκελα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xp-dOlAbTqQ
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS