«Εκανα τεράστιο λάθος»: Ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε για τις σχέσεις του με τον Επστάιν

«Εκανα τεράστιο λάθος»: Ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε για τις σχέσεις του με τον Επστάιν

Ο Μπιλ Γκέιτς παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο CNN ότι ήταν «τεράστιο λάθος» οι σχέσεις του με τον παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν, με τον οποίο «δείπνησε αρκετές φορές», όπως αποκάλυψε.

Η σχέση του Γκέιτς με τον Έπσταϊν απασχολεί εδώ και καιρό διεθνή ΜΜΕ. Προ διετίας οι New York Times είχαν αναφέρει ότι η σχέση του συνιδρυτή της Microsoft με τον Έπσταϊν ξεκίνησε μετά την καταδίκη του τελευταίου για παιδεραστία. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πολλές φορές από το 2011 και μετά, ανάμεσά τους και τουλάχιστον τρεις φορές στην πολυτελή κατοικία του Έπσταϊν στο Μανχάταν, αλλά το Σεπτέμβριο του 2013 αποτέλεσαν αιτία τριβής με την γυναίκα του που ανησυχούσε.

Η Μελίντα φέρεται να είπε σε φιλικά της πρόσωπα ότι ήταν εξοργισμένη με τη φιλία του άνδρα της με τον Έπσταϊν, με τον οποίο δεν ήθελε να έχει καμία σχέση και μάλιστα προσέλαβε δικηγόρους που ειδικεύονταν στα διαζύγια το 2019, όταν βγήκαν στη φόρα οι συναντήσεις του Γκέιτς με τον καταδικασμένο παιδεραστή.

Ο Γκέιτς φέρεται να είχε συζητήσει με τον Έπσταϊν για τον «τοξικό» γάμο του με τον τελευταίο να τον συμβουλεύει να πάρει διαζύγιο, σύμφωνα με την Daily Beast. Ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας είπε στον Άντερσον Κούπερ του CNN ότι και ο ίδιος είχε «σίγουρα» ανησυχίες για τον Έπσταϊν, που είχε δηλώσει ένοχος και καταδικάστηκε το 2008 για προαγωγή ανηλίκου σε πορνεία.

«Δείπνησα αρκετές φορές μαζί του, ελπίζοντας ότι αυτό που έλεγε, ότι θα συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες για την παγκόσμια υγεία μέσω των επαφών που είχε, θα συνέβαινε. Όταν αυτό άρχισε να δείχνει ό,τι δεν ήταν αληθινό, η σχέση αυτή τερματίστηκε», είπε ο Γκέιτς. «Ήταν τεράστιο λάθος να περάσω χρόνο μαζί του, να του προσδώσω αξιοπιστία διά της παρουσίας μου εκεί. Υπήρχαν πολλοί άλλοι στην ίδια ακριβώς θέση με μένα, αλλά έκανα λάθος», πρόσθεσε.

BILL GATES JEFFRY EPSTEIN
Τι είπε ο Γκέιτς για τις εις βάρος του καταγγελίες
Ο δημοσιογράφος του CNN ρώτησε τον Γκέιτς αν μετανιώνει αναφορικά με τις πρόσφατες καταγγελίες περί ανάρμοστης συμπεριφοράς του στον εργασιακό του χώρο, αλλά ο δισεκατομμυριούχος απέφυγε τα εκτεταμένα σχόλια: «Σίγουρα όλοι έχουν λόγους [να μετανιώνουν], αλλά αυτή είναι μια περίοδος περίσκεψης, σ’ αυτή τη φάση πρέπει να προχωρήσω μπροστά», απάντησε. «Η δουλειά μου είναι πολύ σημαντική για μένα και μέσα στην οικογένεια θα επουλώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τα τραύματα και θα αντλήσουμε διδάγματα απ’ όσα συμβαίνουν».

Τον περασμένο Ιούνιο τέσσερις υπάλληλοι της Microsoft κατηγόρησαν τον Γκέιτς ότι ήταν ο «νταής του γραφείου», που φώναζε συχνά «αυτή ήταν η πιο ανόητη, γ@μ...ένη ιδέα που άκουσα ποτέ», και ισχυρίστηκαν ότι επιδίωκε τη σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με μέλη του προσωπικού και δημοσιογράφους

Tα σχόλια του Γκέιτς για το διαζύγιο και την Μελίντα
Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον δημοσιογράφο του CNN να ρωτά τον Γκέιτς για το διαζύγιό του από την Μελίντα, που οριστικοποιήθηκε προ ημερών, και πώς αυτό επηρεάζει το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς. «Είναι σίγουρα ένα πολύ θλιβερό ορόσημο. Η Μελίντα είναι υπέροχος άνθρωπος και ο τερματισμός αυτής της σχέσης που είχαμε είναι μια πηγή μεγάλης προσωπικής θλίψης», είπε.

Επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε στο ίδρυμα και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία». To Ίδρυμα έχει ανακοινώσει ότι ο Μπιλ κι η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς θα συνεχίσουν να συνεργάζονται δοκιμαστικά για την επόμενη διετία. «Η Μελίντα διαθέτει απίστευτες δυνάμεις που επιστρατεύει για τη βελτίωση του ιδρύματος. Ανέκαθεν απολαμβάναμε τη συνεργασία. Οι δύο μας μπορούμε να συνεργαστούμε με ηγέτες και να συνδράμουμε στην οικοδόμηση του οργανισμού κι αυτό θα είναι το καλύτερο για το ίδρυμα», τόνισε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ