Γιατί όλοι λένε ότι αυτή η ταινία με τον Μπραντ Πιτ θα είναι το νέο Top Gun -Ρόλος-έκπληξη του Lewis Hamilton

Γιατί όλοι λένε ότι αυτή η ταινία με τον Μπραντ Πιτ θα είναι το νέο Top Gun -Ρόλος-έκπληξη του Lewis Hamilton

Η παγκόσμια φρενίτιδα με τη Formula 1 ανοίγει... νέους δρόμους στους χολιγουντιανούς παραγωγούς αλλά και στον σούπερ σταρ των σιρκουί Lewis Hamilton.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα προσφέρει τα φώτα του και την εμπειρία του για μια νεά ταινία που πολλοί προεξοφλούν ότι θα είναι το νέο Top Gun.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Καταρχάς η ταινία, η οποία όνομα ακόμη δεν έχει, θα ασχολείται με τη Formula 1. Δεν θα έχει καμία σχέση με το Drive To Survive, το οποίο δεν είναι ταινία αλλά ριάλιτι, ουσιαστικά ένα Docuseries του Νetflix στο οποίο πιστώνεται η τεράστια αύξηση του κοινού που παρακολουθεί Formula 1 τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ταινία που ετοιμάζεται τώρα θα είναι ένα κλασικό φιλμ, που θα διηγείται μια φανταστική ιστορία, με αρχή μέση και τέλος. Το σενάριο θα διαδραματίζεται στα στα σιρκουί της Formula 1 και οι πρωταγωνιστές της θα είναι -υποτίθεται- πιλότοι της F1.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο, θα αναλάβει ο Τζόσεφ Κοσίνσκι, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το «Top Gun: Maverick» το οποίο σαρώνει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το σενάριο για την ταινία για τη Formula 1 γράφει ο Έρεν Κρούγκερ, ο άνθρωπος δηλαδή που συνυπογράφει και το σενάριο του Top Gun: Maverick.

Ο Lewis Hamilton, όχι δεν θα εμφανιστεί στην ταινία, προς απογοήτευση των θαυμαστών του και όσων ήδη είχαν προεξοφλήσει ότι ο 7 φορές πρωταθλητής, μετά τη Formula 1 από τα σιρκουί θα μετακομίσει στα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ.

Θα είναι ωστόσο παραγωγός της ταινίας.

Κύριος παραγωγός θα είναι ο Jerry Bruckheimer, δηλαδή ο παραγωγός του Top Gun. Ο Lewis Hamilton, πέρα από συμπεραγωγός, όπως είναι κατανοητό, με βάση την τεράστια εμπειρία του στον μηχανοκίνητο θα βοηθήσει από το σενάριο ως τη σκηνοθεσία και τα γυρίσματα για να φανεί όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές το τελικό αποτέλεσμα.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Μπραντ Πιτ.

Πώς ο Lewis Hamilton συμμετέχει στην ταινία

«Η τεχνογνωσία του είναι πρωτοφανής», δήλωσε ο Bruckheimer. «Είναι απλά υπέροχο να τον ακούς, να βλέπεις πώς χτίζουν το σενάριο με τον σεναριογράφο και τον Joe στα meetings που κάνουν μέσω Zoom καθώς πλάθουν την ιστορία. Είναι το ίδιο πράγμα με το να δουλεύεις με τους πιλότους των μαχητικών μας στο Top Gun».

Ο Kosinski πρόσθεσε: «Και ο Hamilton είναι σαν πιλότος μαχητικού μόνο που πετά 12 ίντσες πάνω από το έδαφος!».

Ποια θα είναι το σενάριο της ταινίας του Μπραντ Πιτ και του Lewis Hamilton με θέμα τη Formula 1

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο Πιτ θα υποδυθεί έναν πρώην οδηγό της Formula 1 που αποφασίζει να επιστρέψει στα σιρκουί και στο πρωτάθλημα της F1 και θα καταγράφει τις κόντρες με τους άλλους πιλότους και την προσπάθειά του να καθοδηγήσει τον πολύ νεότερο team mate του. Πράγματα δηλαδή... βγαλμένα από την ίδια τη ζωή της Formula 1.

Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας σε ρόλο οδηγού F1 που έχει συνταξιοδοτηθεί

Να σημειωθεί ότι για τον Lewis Hamilton, δεν θα είναι η πρώτη φορά που φλερτάρει με το Χόλιγουντ καθώς στο παρελθόν έχει κάνει cameo στα «Cars 2», «Cars 3» και «Zoolander 2». Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα, πέρα από την ταινία με τον Μπραντ Πιτ και το Drive to Survive που συνεχίζει για 5η και 6η χρονιά, από τον Απρίλιο ο Lewis Hamilton γυρίζει και το δικό του ντοκιμαντέρ, στο οποίο θα καταγράφεται αλά Drive to Survive η ζωή του και η αγωνιστική του καριέρα.

Ερωτηθείς το 2019 εάν θα μετακόμιζε στο Χόλιγουντ για να ασχοληθεί με τον κόσμο του θεάματος, ο Lewis Hamilton είχε απαντήσει: «Δεν ξέρω εάν θα είμαι ποτέ καλός στον κινηματογράφο, αλλά θα το δοκιμάσω».

Αναφορικά με τον Μπραντ Πιτ, φέρεται να ενδιαφερόταν εδώ και καιρό να γυρίσει μια αγωνιστική ταινία με τον Κοσίνσκι και το δίδυμο στο παρελθόν ήταν σε συζητήσεις για μια πρώιμη εκδοχή αυτού που τελικά έγινε η επιτυχημένη αγωνιστική ταινία «Ford Vs Ferrari».

Προς το παρόν ο Lewis Hanilton ετοιμάζεται για το αγωνιστικό τριήμερο του Μπακού. Φέτος, μετα το δραματικό κλείσιμο του περσινού πρωταθλήματος που έχασε το πρωτάθλημα στην τελευταία... στροφή μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του διευθυντή αγώνα Μάικλ Μάσι ο οποίος κατόπιν αποπέμφθηκε απο την F1 παλεύει με το δύσκολο μονοθέσιο της Mercedes που αυτή τη στιγμή δεν του επιτρέπει να παλεύει για νίκες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ