Μυριέλλα Κουρεντή: To Survivor - O Γιώργος Κατσαούνης - Οι αποκαλύψεις για τον Άρη Σοϊλέδη

Μυριέλλα Κουρεντή: To Survivor - O Γιώργος Κατσαούνης - Οι αποκαλύψεις για τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μυριέλλα Κουρεντή την Παρασκευή 29/04/2022 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για όλους και για όλα, δύο ημέρες μετά από την εμφάνισή της στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι».

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον John Λυγνό, ενώ σχολίασε και το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η φιλία με τον John Λυγνό

«Με τον Τζον έχουμε μία τρομερή ψυχική ένωση, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που δεν ξέρω αν συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή τους, δηλαδή να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, συναισθηματικά, εγκεφαλικά. Μας ένωσε η τέχνη της μουσικής αλλά το αποτέλεσμα της μουσικής μας προέρχεται από αυτή τη χημεία.

Ο Τζον δεν είναι η σχέση μου

Για εμένα ο Τζον δεν είναι φίλος, δεν είναι ένας άνθρωπος που βλέπω 100% φιλικά, αλλά δεν είναι ούτε η σχέση μου. Και αν υπήρχε αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος στη ζωή μου δεν θα καταλάβαινε τη σχέση μας» δήλωσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Άρης με ενημέρωσε για τον Κατσαούνη

«Ο Άρης όταν μπήκε στο παιχνίδι με ενημέρωσε πως έξω έχει γίνει ντόρος με τον Κατσαούνη. Δεν πίστευε ότι τον γουστάρω. Εγώ του έλεγα πως όντως νιώθω πράγματα. Αν νιώσω ότι ο απέναντί μου είναι αυθεντικός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του. Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου», σημείωσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Δεν ήξερα για τις κάμερες

«Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, δεν γνωρίζαμε ότι είναι εκεί οι κάμερες. Ήμουν έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και ένιωθα πράγματα για αυτό τον άνθρωπο. Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης σε ένα περιβάλλον που εγώ ένιωθα πάρα πολύ εχθρικά και πολύ άσχημα και ένιωσα ότι με προστατεύει και είναι και πιο σημαντικό να είναι ένας άνθρωπος από την άλλη ομάδα», κατέληξε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS