Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Είμαι μεγάλη κατίνα, ψάχνω και κινητά: Η σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη [Βίντεο]

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Είμαι μεγάλη κατίνα, ψάχνω και κινητά: Η σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη [Βίντεο]

«Κατ' αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, πού είναι. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά - Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή» δηλώνει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.


Το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor κατέληξε στους μαχητές, με τους παίκτες των μπλε να διασκεδάζουν διαβάζοντας αστεία σχόλια στο Twitter.

Ωστόσο η ομάδα των διασήμων και ειδικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σίγουρα δεν χαίρονται με αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε την ευκαιρία και μίλησε για την σχέση της με τον σύντροφο της, τον γνωστό επιχειρηματίς Κώστα Πηλαδάκη, δηλώνοντας πόσο αδημονεί να δει κάποιο μήνυμα του αλλά και ότι στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ μεγάλη κατίνα.

«Κατ' αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, τι γίνεται, πού είναι, πού είμαι εγώ. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά, τα κάνω όλα αυτά. Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή».

«Την προηγούμενη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας, εγώ περίμενα πάρα πολύ ευτυχισμένη ένα μήνυμα από τον σύντροφό μου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Δηλαδή έφαγα τεράστια χυλόπιτα. Περίμενα να μην στείλει μήνυμα, καμία φωτογραφία με τον γάτο μας, αλλά τίποτα. Οπότε περιμένω κι εγώ η κακομοίρα εδώ πέρα ένα ηχητικό μήνυμα, κάτι να συμβεί τέλος πάντων, να βρω κι εγώ λίγο κουράγιο, λίγη ελπίδα»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS