Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το πρόβλημα υγείας - H έκπληξη του Κώστα Πηλαδάκη – Οι αποκαλύψεις Καλάβρια

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το πρόβλημα υγείας - H έκπληξη του Κώστα Πηλαδάκη – Οι αποκαλύψεις Καλάβρια

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor,η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε η φίλη της, Μαρία Καλάβρια, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Happy Day».

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρούσε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αποτέλεσμα να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά από πέντε μήνες παραμονής.

Το πρόβλημα υγείας
«Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της «ξύπνησε» το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. Είναι μία ειδική εξέταση που έκανε γι’ αυτό το πράγμα, που εκεί δε μπορούσα να την κάνουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έφυγε για το πρόβλημα με το στομάχι της
«Σίγουρα της λείψαμε όλοι, και οι παρέες της, και ο σύντροφός της και η καθημερινότητά της. Νομίζω όμως ότι ο λόγος που έφυγε ήταν το πρόβλημα με το στομάχι της. Είχε πει ότι θα καθίσει όσο μπορεί περισσότερο. Εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα καθίσει τόσο πολύ. Δεν μίλησα εγώ μαζί της. Μίλησε ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης. Έρχεται σήμερα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Καλάβρια και αποκάλυψε ότι της ετοιμάζουν μία έκπληξη.

Αναφορικά με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Μαρία Καλάβρια σημείωσε πως «έκανε ένα μεγάλο βήμα να μιλήσει στην κάμερα όσο η Ναυσικά ήταν στο παιχνίδι. Ίσως της κάνει και άλλη μία. Εγώ δεν είπα τίποτα», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της να υπονοούν την πρόταση γάμου. «Ο Κώστας είναι πρώτη φορά που είναι έτσι, δηλαδή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε τόσο πολύ ερωτευμένος με μία γυναίκα» κατέληξε η Μαρία Καλάβρια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS