Νέα Σμύρνη: Ξυλοκόπησαν άγρια ηθοποιό του «Μαύρου Ρόδου» -Τσακώθηκε με μεταφορείς στο δρόμο

Νέα Σμύρνη: Ξυλοκόπησαν άγρια ηθοποιό του «Μαύρου Ρόδου» -Τσακώθηκε με μεταφορείς στο δρόμο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε από δυο νεαρούς στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ο ηθοποιός , Δημήτρης Τοπαλίδης, τη Μεγάλη Τρίτη (11/4).

Ο ηθοποιός του «Μαύρου Ρόδου» τραυματίστηκε στο πρόσωπο, τα πλευρά, ενώ από τις κλωτσιές φέρει αιματώματα σε πάγκρεας και συκώτι.

Όλα συνέβησαν όταν ο ηθοποιός περίμενε στο αμάξι του καθώς είχε κλείσει ο δρόμος. Όπως είπε ο ίδιος, δεν υπήρχαν πουθενά κώνοι. Αφού κόρναρε δίχως ανταπόκριση, κατέβηκε από το όχημά του και είδει ότι το φορτηγό που είχε κλείσει το δρόμο είχε ανοικτό παράθυρο. Έτσι αποφάσισε να κορνάρει και από αυτό το όχημα προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του.

Μετά από λίγη ώρα στο σημείο έφτασαν δύο μεταφορείς, οι οποίοι ξεκίνησαν να τον βρίζουν και να τον ξυλοκοπούν. Ο ηθοποιός κατάφερε να τους ξεφύγει και να μπει στο αυτοκίνητο του και να καλέσει την αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν στο τμήμα.

Τι λέει ο ίδιος ο ηθοποιό

Σε δήλωσή του στο Mega, ο ηθοποιός περιέγραψε τα όσα δραματικά βίωσε:

«Τους έβλεπα να έρχονται με φόρα από τη κατηφόρα βρίζοντας, φωνάζοντας με άγριες διαθέσεις και πραγματικά απρόκλητα, που λέμε και αναίτια άρχισαν να με σπρώχνουν. Αργότερα, όταν σηκώθηκα έφτυσα αίμα το οποίο δεν με άγχωσε γιατί λέω κάποιο δόντι, κάποιο χείλος, σκίστηκε και λοιπά… Πήγα στο αυτοκίνητο μετά και συνειδητοποίησα ότι έχω ένα πολύ μεγάλο καρούμπαλο, εκδορές, στο μέτωπο και στο δεξί μάτι κα καλώ την αστυνομία. Οδηγηθήκαμε όλοι στο τμήμα, όπου είχα το δικαίωμα να κάνω μήνυση επί τόπου. Ένας αστυνομικός μου είπε ότι αν θα κάνω μήνυση, θα κάνουν και εκείνου και θα βρεθούμε όλοι μαζί στο κρατητήριο, πράγματα που με αποθάρρυναν να κάνω την οποιαδήποτε κίνηση.

Ήρθα σπίτι μου να ξαπλώσω αλλά συνειδητοποιώ ότι μπορούσα πολύ, δεν μπορούσα ούτε να καθίσω. Βρίσκω τρόπο να πάω στο νοσοκομείο. Είχα μελανιές στο αριστερό δάχτυλο, το αριστερό χέρι και βρήκαν αιμαγγειώματα στο συκώτι μου. Και μου έδωσαν να κλάνω αξονική τομογραφία. Πέρασα ένα πολύ άσχημο Πάσχα. Δεν μπορούσα ούτε να ξαπλώσω, να αλλάξω πλευρό, να ντυθώ. Τώρα έχω αρχίσει να ανασαίνω μετά από τόσες μέρες. Μόλις χθες το βράδυ πήρα την απόφαση να το κάνω. Όταν έγινε το συμβάν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι καν αν τα χτυπήματα είναι από το πέσιμο. Δηλαδή θα μπορούσα να χτυπήσω στο πεζοδρόμιο κάπου να μείνω στον τόπο. Δηλαδή, το καρούμπαλο που είδα και τις εκδορές, τρόμαξα. Τους εξόργισε πολύ το ότι κόρναρα από το δικό τους όχημα».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ