Βίντεο-μαχαιριά στην καρδιά: Νεαρός καταστρέφει Porsche αξίας 800.000 λιρών με την άδεια του ιδιοκτήτη

Βίντεο-μαχαιριά στην καρδιά: Νεαρός καταστρέφει Porsche αξίας 800.000 λιρών με την άδεια του ιδιοκτήτη

Μια τρομερή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας με «θύμα» μια υπερπολυτελή Porsche που καταστράφηκε από τα χτυπήματα ενός νεαρού.

Ένας ανυποψίαστος πολίτης στο Ντόβερ δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του με αυτό που είδε όπως επέστρεφε στο σπίτι του. Στην οδό Φολκστόουν ένας νεαρός ξεκίνησε να χτυπάει με ένα μεταλλικό αντικείμενο μια Porsche Carrera GT που ήταν σταθμευμένη.

Ο μάρτυρας του περιστατικού σταμάτησε και άρχισε να τραβάει βίντεο σε περίπτωση που μπορούσε να φανεί χρήσιμο. Στο βίντεο φαίνονται τρεις άνθρωποι μπροστά από το αμάξι. Ο νεαρός, που προχώρησε στους βανδαλισμούς, ένας μεγαλύτερος σε ηλικία άντρας και μια γυναίκα.

Ο δράστης, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν στην εφηβεία, πήρε το μεταλλικό αντικείμενο από τον μεγαλύτερο άντρα ο οποίος στη συνέχεια του έδινε οδηγίες για το που θα ήταν καλύτερο να χτυπήσει το αυτοκίνητο.

Είχε την άδεια του ιδιοκτήτη !
Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Αρκετοί πίστεψαν ότι ο δράστης ή κάποιος από την παρέα του είναι ιδιοκτήτης του οχήματος, ενώ άλλοι στάθηκαν στο γεγονός ότι κανένας δεν αντέδρασε βλέποντας ένα τέτοιο θέαμα μέρα μεσημέρι.

Ο Ράιαν Χαμπρουκ, που τράβηξε το βίντεο, μίλησε αργότερα στην Daily Mail. «Υπέθεσα ότι δεν του ανήκει το αυτοκίνητο και ο ιδιοκτήτης θα χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι αποφάσισα να τραβήξω το βίντεο. Όταν είχα αρκετά στοιχεία επέστρεψα σπίτι μου», ήταν αρχικά τα λόγια του. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι κακόφημος, αλλά αυτή η εικόνα δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα.

Αυτό που κάνει την ιστορία ακόμα πιο περίεργη είναι το γεγονός ότι ο βανδαλισμός έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Ναι, έχουμε δει στο παρελθόν και άλλους βανδαλισμούς πολυτελών αυτοκινήτων, αλλά με τη σύμφωνα γνώμη του ιδιοκτήτη, μάλλον είναι κάτι σπάνιο...

Ένας αστυνομικός της περιοχής μίλησε στην Dailymail τονίζοντας ότι η αστυνομία έλαβε την καταγγελία, αλλά μετά την επικοινωνία με τον κάτοχο της Porsche έγινε ξεκάθαρο ότι η ζημιά έγινε με την άδεια του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αξία της συγκεκριμένης Porsche αγγίζει τις 800.000 λίρες Αγγλίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS