Νέλλη Γκίνη: Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά έκανα ένα τραγικό λάθος

Νέλλη Γκίνη: Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά έκανα ένα τραγικό λάθος

Η Νέλλη Γκίνη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον παραλίγο γάμο της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία.

«Δεν ήταν με τίποτα η πορεία μου στρωμένη με κόκκινο χαλί. Επειδή αυτή τη δουλειά την αγαπώ, έμαθα τα προβλήματα στη ζωή μου να τα περνώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε αν έχει φύγει ποτέ από κάποια δουλειά. «Δεν είναι επαγγελματικό να φεύγεις. Κάθομαι, τελειώνω τη δουλειά μου και μετά, φεύγω», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. «Άνοιξα την κλειδωμένη πόρτα κι έφυγα», είπε.

Όσο για τους γάμους της, δήλωσε πως «δεν ήταν ποτέ κορίτσι για γάμο». «Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα, ήμουν πολύ νέα, γύρω στα 18. Παντρεύτηκα από έρωτα και χώρισα, γιατί μου είπε ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για τον γάμο της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα. «Ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο, μόνο 15 ημέρες. Δεν ήμουν τελικά, κορίτσι για γάμο. Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός και ο Μιχάλης έφυγε. Έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα και θα το πληρώνω μια ζωή», παραδέχτηκε κλείνοντας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ