Netflix: Πώς μπορείτε να δείτε δωρεάν, χωρίς συνδρομή και νόμιμα ταινίες και σειρές

Netflix: Πώς μπορείτε να δείτε δωρεάν, χωρίς συνδρομή και νόμιμα ταινίες και σειρές

Το Netflix έκανε και πάλι το θαύμα του. Η πλατφόρμα που έχει φέρει την επανάσταση στο streaming σε όλο τον κόσμο, δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν εγκλιματιστεί με τον κόσμο του Netflix να πάρουν μια γεύση εντελώς δωρεάν.

Το περιεχόμενο δεν αρκεί για μια πλατφόρμα, όπως το Netflix, προκειμένου να πειστεί ο συνδρομητής. Όταν στη μέση «μπαίνει» η μηνιαία συνδρομή, παρότι μπορεί να είναι της τάξης των 7-8 ευρώ, κάθε χρήστης γίνεται καχύποπτος και διστακτικός. Τι κι αν όλοι μιλούν για το La Casa De Papel ή αδημονούν να παρακολουθήσουν έναν ακόμη κύκλο του The Crown στο Netflix, το μετέωρο βήμα της συνδρομής είναι πάντοτε δύσκολη υπόθεση.

Η δωρεάν υπηρεσία του Netflix

Οι υπεύθυνοι όμως του Netflix, οι οποίοι αναδεικνύονται σε πρωτοπόρους στη βιομηχανία του θεάματος από τον καναπέ του σπιτιού, βρήκαν για μια ακόμη φορά τη λύση. Πώς θα πείσει κανείς και τον πιο απαιτητικό πελάτη πως το προϊόν του αξίζει τα χρήματά του; Μα φυσικά με ένα δείγμα… δωρεάν.

Το Netflix λανσάρει λοιπόν μια ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία χρήστες του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της πλατφόρμας, αλλά και να πάρουν μια ιδέα από τις αγαπημένες της σειρές. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, αρκεί ένας σταθερός υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο και οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ορισμένα από τα «διαμαντάκια» του Netflix.

 

Πώς λειτουργεί η δωρεάν υπηρεσία του Netflix

«Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις εξαιρετικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες του Netflix δωρεάν στη διεύθυνση netflix.com/watch-free. Επιλέξτε από μια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που είναι τώρα διαθέσιμες για δωρεάν προβολή. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να κάνετε λογαριασμό, απλά πατάτε το play και βλέπετε» αναγράφεται στη επίσημη σελίδα του Netflix. Τόσο απλά!

Και πράγματι, το Netflix επέλεξε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Έτσι, αυτή τη στιγμή μπορείτε να παρακολουθήσετε το Bird Box - το οποίο είχε τέτοια επίδραση που από αυτό ξεκίνησε το απερίσκεπτο Bird Box Challenge - με την Σάντρα Μπούλοκ, το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ όταν και κυκλοφόρησε, αλλά και την κωμωδία «Πρόσκληση για φόνο» με τους Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ.

Στη δωρεάν υπηρεσία το Netflix προσφέρει αυτή τη στιγμή και το ντοκιμαντέρ «Ο Πλανήτης Μας», αλλά και το κοινωνικό πείραμα «Ο έρωτας είναι τυφλός», όπου άνδρες και γυναίκες αρραβωνιάζονται πριν γνωριστούν από κοντά. Φαίνεται ωστόσο, πως η χρήση της υπηρεσία γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή ή Android, ενώ δεν είναι διαθέσιμη για Apple συσκευές.

Ποιες σειρές μπορείτε να δείτε δωρεάν στο Netflix

Την ίδια ώρα, στην ιστοσελίδα του Netflix προσφέρονται ορισμένοι από τους πιο δημοφιλείς τίτλους σειρών του Netflix, όπως «Οι Δύο Πάπες», το εφηβικό ισπανικό δράμα Elite, η εξαιρετική κωμωδία «Γκρέις και Φράνκι» και ένα από τα δημοφιλέστερα σίριαλ της πλατφόρμας, το «Stranger Things».

Βέβαια, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Variety για την υπηρεσία, το Netflix, δίνει τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης του πρώτου επεισοδίου. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο στόχος της πλατφόρμας είναι να κερδίσει συνδρομητές, οπότε το «τυράκι» του πρώτου επεισοδίου είναι ίσως ο τρόπος να προσελκύσει ενδιαφερόμενους προκειμένου να εγγραφούν στην υπηρεσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix παραχωρεί περιεχόμενό του δωρεάν. Τον περασμένο Απρίλιο, εν μέσω καραντίνας, προσέφερε 10 ντοκιμαντέρ δωρεάν στο YouTube ως υλικό εξ αποστάσεως μάθησης για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Τον Φεβρουάριο, το Netflix παρείχε δωρεάν την ταινία «To all the boys I’ve loved before» εντελώς δωρεάν και μόνο για το αμερικανικό κοινό, στα πλαίσια προώθησης της δεύτερης ταινίας, sequel, που ερχόταν στην πλατφόρμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS