Νίκος Φλωρινιώτης: Πέθανε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Νίκος Φλωρινιώτης: Πέθανε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο έφυγε από τη ζωή και ο Γιάννης Φλωρινιώτης, σε ηλικία 76 ετών.

Τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη επιβεβαίωσε με λυγμούς η αδελφή του, Αννούλα Φλωρινιώτη, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

«Καταστράφηκα», είπε με τρεμάμενη φωνή η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Φλωρινιώτη

«Ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά», είχε δηλώσει το πρωί της Τετάρτης 29/11, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ο Νίκος Φλωρινιώτης από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις, πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να με παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος, γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία, άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση…. Σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά, έβγαλα κάτι σαν λίπωμα και τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Πόναγα πάρα πολύ, γιατί είχε μπει μέσα στα νεύρα, φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος, πάντα το μυαλό σου πάει στο κακό», είχε πει ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη τον Ιούνιο του 2023 για τη μάχη του με τον καρκίνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ