Ντέμι Μουρ: Ποζάρει σε μία συλλεκτική φωτογραφία με στράπλες ολόσωμο μαγιό

Ντέμι Μουρ: Ποζάρει σε μία συλλεκτική φωτογραφία με στράπλες ολόσωμο μαγιό

Η Ντέμι Μουρ είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ που παραμένει ακόμα και σήμερα, στα 57, άνετη και εντυπωσιακή.

Η ηθοποιός και η μητέρα τριών παιδιών δημοσίευσε στο Instagram μία συλλεκτική vintage φωτογραφία της από τη δεκαετία του ‘80. Η διάσημη ηθοποιός έχει αλλάξει ελάχιστα παρόλο το πέρασμα του χρόνου και η throwback φωτογραφία της έρχεται να το αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η Ντέμι Μουρ έχει πάρει μια δυναμική πόζα με τα χέρια στους λεπτούς γοφούς της, ενώ το μοντέρνο στράπλες μαγιό που φοράει θα μπορούσε άνετα να φορεθεί και σήμερα παρά τα χρόνια που έχουν περάσει.

Στη λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία, η Ντέμι Μουρ έγραψε λιτά #FBF που σημαίνει flashbackfriday, δηλαδή φλαςμπακ Παρασκευής. 

Είναι αξιοσημείωτο ότι, σε σύγκριση με τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Ντέμι Μουρ, καταφέρνει να μην έχει γεράσει σχεδόν καθόλου - με τα μακριά καστανά μαλλιά της να είναι το σήμα κατατεθέν της ψηλόλιγνης ηθοποιού εδώ και χρόνια..

Επί του παρόντος, η Ντέμι Μουρ εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα με την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του πρώην συζύγου Μπρους Γουίλις και των τριών κοριτσιών τους, της 31χρονης Ρούμερ, της 28χρονης Σκάουτ και της 26χρονης Ταλούλαχ.

Δείτε την φωτογραφία την throwback φωτογραφία της Ντέμι Μουρ στο Instagram αλλά και κάποιες πρόσφατες:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS