Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δάκρυσε μιλώντας για τον αδελφό του: Δεν το έχω ξεπεράσει [βίντεο]

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δάκρυσε μιλώντας για τον αδελφό του: Δεν το έχω ξεπεράσει [βίντεο]

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στο «Tik Talk»βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, στην αρχή της παρουσίας του στο στούντιο όταν και αντίκρισε στο εισαγωγικό βίντεο το πρόσωπο του αείμνηστου αδελφού του, Θάνου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την βαθιά του θλίψη και στεναχώρια.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπορούσε κυριολεκτικά να αρθρώσει λέξη. 

«Για τον Θάνο» όπως, με μεγάλη δυσκολία, σημείωσε. «Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει».

«Μέχρι εκεί στο βίντεο γέλαγα, με συγκινεί ο γιος μου, με συγκινούν ιστορίες που έχω ζήσει, εκπομπές που έχω ζήσει, γυναίκες πολλές μέχρι που έρχεται το θέμα τις απώλειες» πρόσθεσε ο ο παρουσιαστής. 

«Βρίσκομαι σε μια φάση μετά από έναν χρόνο να μην έχω καταφέρει να το ξεπεράσω. Πρακτικά σημαίνει ότι κάνω ότι δεν έχει συμβεί, ότι έχω τη δυνατότητα να του τηλεφωνήσω και να του μιλήσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να το παραδεχθώ».

«Με τον Θάνο έχουμε την εξής ιδιαιτερότητα. Δούλευε πατρικά από μικρή ηλικία, με προστάτευε πάντα και ήταν σαν ο μεγάλος αδελφός – πατέρας μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Αυτή η σχέση δεν άλλαξε με τον χρόνο, πάντα ήταν αυτή».

https://www.youtube.com/watch?v=vd6HHJtWJj0



Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση

Ο γνωστός παρουσιαστής στην εκ βαθέων εξομολόγηση κατά την οποία αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει συμβεί εμένα το εξής, Αντώνη. 

Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, «κοίτα τι χάνω ο κερατάς». Παράνοια».

Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. «Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω» είπε η γυναίκα μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής. 

«Επίσης, έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον. Με είχαν φωνάξει οι ανακριτές. Αυτά γίνονται όταν είσαι λίγο φωταγωγημένος».

Στην ίδια συνέντευξη και στο ίδιο μέρος αυτής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε με θάρρος ξεκάθαρη θέση για το κύμα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που έχει βγει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα. 

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα» ομολόγησε ο παρουσιαστής τονίζοντας πως ουδέποτε έχει εκμεταλλευτεί έως και σήμερα την θέση του για να φλερτάρει.

https://www.youtube.com/watch?v=yfmGPeuNssw



Συγκινεί o Στέργιος, γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου: Είναι άθλος αυτό που έκανε ο πατέρας μου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δέχθηκε μια όμορφη έκπληξη από τον αγαπημένο του γιο, Στέργιο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που είχε με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε με λόγια τρυφερά στη στήριξη που είχε από τον γιο του στις δύσκολες στιγμές που βίωσε. 

«Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κάθε φορά. Με κάποια λάθη, με πάρα πολλά σωστά. Το θέμα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια που είναι πατέρας μου και είμαι γιος του έχουμε μια σχέση πολύ υγιή και ωραία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Μικρούτσικος στην κάμερα του Alpha.

«Θέλει δύναμη και για μένα είναι ένας μικρός άθλος το να καταφέρεις αν ξαναβρείς τη φόρμα σου και από έναν άλλο τρόπο ζωής να επανέλθεις σε έναν προηγούμενο, ο οποίος είναι λίγο πιο έντονος, πιο δραστήριος και έχει πάλι την έκθεση. 

Τον θαυμάζω για τη δύναμη που βρήκε και το ότι αυτά τα τελευταία χρόνια ήταν σε μία διαφορετική κατάσταση από αυτή που είχε συνηθίσει, πιο ήρεμος στον δικό του μικρόκοσμο με τα δικά του ενδιαφέροντα και έξω από όλο αυτό» πρόσθεσε ο γιος του γνωστού παρουσιαστή. 

«Χαίρομαι που το ξανακάνει γιατί όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τελικά χρειάζεται να είναι δραστήριος, να μη μένει στην πραγματική του ηλικία και να μη μαραζώνει».

https://www.youtube.com/watch?v=J5cGPWEIqzE
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ