Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χορεύει ζεϊμπέκικο και η Αλίκη του χτυπά παλαμάκια

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χορεύει ζεϊμπέκικο και η Αλίκη του χτυπά παλαμάκια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ υπήρξαν το απόλυτο ζευγάρι τόσο στο σινεμά όσο και στη ζωή.


Οι δύο αγαπημένοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και έζησαν μαζί μέσα από τις ταινίες τους, που τόσο αγαπάμε να βλέπουμε μέχρι και σήμερα.

Μπορεί ο γάμος τους να είχε άδοξο τέλος, όμως, έμειναν για πάντα στο Πάνθεον του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου.

Μια σπάνια φωτογραφία του εμβληματικού ζευγαριού μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Η δημοσιογράφος μάς πήγε αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 1966 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πραγματοποίησαν ένα σύντομο ταξίδι στο Παρίσι.

Σκοπός του ταξιδιού τους ήταν η πρεμιέρα της ταινίας «Η Αλίκη στο ναυτικό» ή στα γαλλικά «La fille de l' Amiral», όπως προβλήθηκε στις γαλλικές αίθουσες με καθυστέρηση αρκετών ετών.

Την προβολή της ταινίας ακολούθησε δεξίωση με ελληνικό θέμα. Εκεί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έκλεψε την παράσταση χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο Παπαμιχαήλ φορά το κοστούμι του και χορεύει στην πίστα ενώ η λαμπερή Αλίκη του χτυπάει παλαμάκια, κοιτώντας τον με λατρεία.

Η εθνική σταρ φορά ένα μίνι φόρεμα με prints και γόβες και έχει τα ξανθά μαλλιά της ανέμελα κάτω.

Πίσω βλέπουμε την ορχήστρα να παίζει και να κοιτά με θαυμασμό τον Έλληνα ηθοποιό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ