Ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει τα πράγματα για την προσωπική του ζωή: Είμαι ελεύθερος, δεν έχω σχέση

Ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει τα πράγματα για την προσωπική του ζωή: Είμαι ελεύθερος, δεν έχω σχέση

Τον τελευταίο καιρό διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Χρήστος Μάστορας διατηρεί σχέση με τo μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Όλα ξεκίνησαν από ένα story της Soula Glamorous, δηλαδή του προφίλ που φέρνει αρκετά συχνά στη δημοσιότητα, νέα από Έλληνες σελέμπριτι. Οι ακόλουθοι της Soula Glamorous ενημέρωσαν την ίδια, ότι στις αρχές Αυγούστου, ο τραγουδιστής και το μοντέλο εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε κέντρο διασκέδασης της Χαλκιδικής. 

Η Soula Glamorous δημοσίευσε τα μηνύματα που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο όπως φαίνεται οι πληροφορίες περί ερωτικής σχέσης δεν είναι αληθείς και πιθανότατα Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη διασκέδασαν φιλικά σε κοινή παρέα.
 
Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εμφανίσεών τους, το συγκρότημα Μέλισσες έδωσε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95.1. Ο Χρήστος Μάστορας ρωτήθηκε από μία θαυμάστριά του αν είναι σε σχέση και αρχικά προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, ωστόσο αργότερα ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερος και δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο.

Σε ερώτηση για το εάν τον ενοχλούν τα όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. Μια αμερικάνικη φράση λέει “γράψε σωστά το όνομά μου”. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Η απάντησή του Χρήστου Μάστορα στο 10.28′

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ